Direktlänk till inlägg 6 april 2017

När livet prövar oss...

Av carin johansson - Torsdag 6 april 11:33

... till det yttersta... Kan man ibland hamna i funderingar kring livets mening...


Denna sista veckan, har mentalt varit en pröving... Kantad av nattsvart, outgrundlig sorg...


I söndags skedde en fruktansvärd olycka, där 52 ungdomar i från vår kommun, kastades in i en tragedi genom en tragisk bussolycka... 3 ungdomar omkommer... Och åtskillga skadas svårt... En tragedi så svart och så sorglig att det stundtals varit svårt att ens andas... Då vi lever i en liten kommun, så har vi alla på något sätt anknytning till någon som är drabbad... Och vi känner, vi lider och vi gråter med er som har förlorat ett barn... För er vars barn som på ett eller annat sätt är drabbad och inblandad...


 


Det går inte ens att njuta av våren som den här veckan har gjort intåg med sol och blåsippor... Det som i vanliga fall, får mig att sjuda av lycka inför kommande årstid... Men nej, det går inte att känna glädje...


Som extra pröving, den här veckan, så var det i tisdags dax att säga farväl till Affi... Som förlorade kampen mot den där tumören i hjärnan... Affi som så tappert höll humöret uppe... Affi som kämpade in i det sista... Men till sist fick ge vika... Fy faan, vad orättvist...


Jag kommer igen, men just nu måste jag bara få gråta lite...


Och jag väljer att citera Ann-Sofis kloka bror Klas-Göran, som skickade med oss en så fin uppmaning efter begravningen:

"Lev här och nu. Gårdagen kan vi inte göra ogjord, om i morgon vet vi inget, hur vi än planerar. Ta hand om er. Och glöm inte att säga orden: JAG ÄLSKAR DIG!"

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av carin johansson - Fredag 24 mars 15:22


Ni som har hängt med, kommer kanske i håg att jag startade den här bloggen från allra första början på grund av min sjukdom, mikroskopisk polyangit. När jag insjuknade år 2005, så kände jag mig så extremt ensam med den här diagnosen... Det fanns verk...

Av carin johansson - Onsdag 1 feb 15:59


... över att dotterns ridolycka, för två veckor sedan, slutade så väl som den gjorde...   Vi var på hoppträning och alldeles i början av passet så börjar en häst skena... Rakt mot Matilda och Herkules... Och stackars Herkules tror att han är utsa...

Av carin johansson - Tisdag 10 jan 09:44


I Finabo bor det ju numera två hundar... Hundflocken utökades för 2 år sedan med en tax, efter att sonens idoga TJATANDE lyckades få sin mamma att ge upp... Mamman var ganska nöjd med EN hund, men det var inte sonen... Han var HELT övertygad om att h...

Av carin johansson - Torsdag 5 jan 14:19


... och VIPS så har vi hoppat några dagar in på nya året! Nytt år, nya utmaningar och nya möjligheter!       För oss i Finabo, så har livet de senaste åren, mer och mer kommit att kretsa kring min stora passion i livet - häst. Sedan Herkules...

Av carin johansson - 30 december 2016 14:09


Och vips, så är nästan 2016 slut.... Och så värst många inlägg, kan jag inte stoltsera med under 2016... Nej, tiden har liksom inte velat infinna sig... Eller inspirationen....   Men för att sumera 2016.... Har på det stora varit ett härlig år at...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2017
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ carin i finabo med Blogkeen
Följ carin i finabo med Bloglovin'

mail


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se