Direktlänk till inlägg 30 december 2016

Gott Nytt År

Av carin johansson - 30 december 2016 14:09

Och vips, så är nästan 2016 slut.... Och så värst många inlägg, kan jag inte stoltsera med under 2016... Nej, tiden har liksom inte velat infinna sig... Eller inspirationen....


Men för att sumera 2016.... Har på det stora varit ett härlig år att lägga till handlingarna....


2016 har mestadels kantats av stor glädje och lycka... Även om sorg också har varit ett inslag, vilket det är i livet... Vår käre Hasse, tränare och mentor i ridningen, lämnade oss hastigt i februari... Sorgen visar sig på olika sätt ibland... Det tog ett tag för mig, att ens kunna försöka ta in vad som hade hänt... Jag kunde inte sätta ord på det ofattbara... Än mindre ens skriva om det... Det var som om orden tog slut... Många vänner skrev fantastiska inlägg på bloggar och facebook... Jag... Jag kände mig bara tom... Ofantligt tom... Så fort jag skulle försöka skriva något, så var orden som bortblåsta.... Hasse, Hasse.... Du lämnade ett tomrum....


Men vad jag med säkerhet vet, är att Hasses sista önskan hade varit att vi satte oss ner och deppade ihop... Så därför repade tjejerna mod och gav sig ut på tävlingsbanorna och tog med sig vad Hasse hade lärt dom! Kämpa!!! Och ben! Mera BEN!!! Vi vet med säkerhet att Hasse vid ett par tillfällen under året,  nästan har spruckit av stolthet, där uppe bland molnen.... :)


Och så kom den efterlängtade våren... Och försommaren... Och med den, en av årets stora begivenheter - STUDENTEN!!! Jag blir varm i hjärtat när jag tänker tillbaka.... Vilken dag! Vilken fest vi fick! Ett minne för livet!

 

Hästarna är ju en oerhört stor del av våra liv, nu för tiden.... Ibland känns det som om det är häst 24/7... Ganska så bra, med andra ord, för en hästnörd....


Fast beståndet har förändrats lite under året... Fina Diva, som under två års tid har bott hos oss, har åkt hem till sing ägare igen och gör nu kometkarriär som körhäst!


 


Fina fina Diva.... Här från sommaren 2015 och en fotosession med Madeleines Fotolycka....


Är dom inte fina, så säg...? Mammahjärtat svämmar över.... :D


 


Men det som har gjort störst intryck på våra liv, är väl Herkuels... Vår underbara, fina Herkules...


 

 


Så vi ser med stor spänning fram mot vad 2017 har att bjuda!


Med dessa ord, önskar jag dig ett Gott Slut och ett fantastiskt Gott Nytt ÅR!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av carin johansson - Torsdag 6 april 11:33


... till det yttersta... Kan man ibland hamna i funderingar kring livets mening...   Denna sista veckan, har mentalt varit en pröving... Kantad av nattsvart, outgrundlig sorg...   I söndags skedde en fruktansvärd olycka, där 52 ungdomar i frå...

Av carin johansson - Fredag 24 mars 15:22


Ni som har hängt med, kommer kanske i håg att jag startade den här bloggen från allra första början på grund av min sjukdom, mikroskopisk polyangit. När jag insjuknade år 2005, så kände jag mig så extremt ensam med den här diagnosen... Det fanns verk...

Av carin johansson - Onsdag 1 feb 15:59


... över att dotterns ridolycka, för två veckor sedan, slutade så väl som den gjorde...   Vi var på hoppträning och alldeles i början av passet så börjar en häst skena... Rakt mot Matilda och Herkules... Och stackars Herkules tror att han är utsa...

Av carin johansson - Tisdag 10 jan 09:44


I Finabo bor det ju numera två hundar... Hundflocken utökades för 2 år sedan med en tax, efter att sonens idoga TJATANDE lyckades få sin mamma att ge upp... Mamman var ganska nöjd med EN hund, men det var inte sonen... Han var HELT övertygad om att h...

Av carin johansson - Torsdag 5 jan 14:19


... och VIPS så har vi hoppat några dagar in på nya året! Nytt år, nya utmaningar och nya möjligheter!       För oss i Finabo, så har livet de senaste åren, mer och mer kommit att kretsa kring min stora passion i livet - häst. Sedan Herkules...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ carin i finabo med Blogkeen
Följ carin i finabo med Bloglovin'

mail


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se