Direktlänk till inlägg 9 augusti 2016

Sommaren är kort...

Av carin johansson - 9 augusti 2016 07:16

Ja, i dag kan man verkligen skrivar under på det... Vart tog sommaren vägen? Vips så är vi inne i augusti....

 

Och de där magiska mornarna som jag bara älskar, börjar att infinna sig...


Men för att backa bandet lite... Sist jag skrev var i maj... Underbara maj... Och som för vår del bestod maj mest av förberedelser inför den stora dagen... Sonens studendag... Och vilken fest vi fick! Precis som vi hade hoppats och önskat! Släkt, vänner och grannar och till och med solen förgyllde vår students stora dag! Efter 1 månad med torka och sol, så visade väderprognosen den 10 juni, att det skulle komma 10 mm regn... DET hade inte ingått i min planering... MEN soldansen gav resultat! Och regnet försvan och i stället kom solen och vi fick den där fantastiska dagen som vi hade hoppats på!

 


Strax därefter begav vi oss på härlig släktresa till Rodos... Och allt var helt fantastiskt! En vecka med sol, bad, mat och härligt umgänge! Och en vecka går fort... Men när vi anländer flygplatsen för hemresa, så får vi meddelande om att det inte blev någon hemresa... Flygplanet var trasigt och stod kvar i Göteborg... Så för vår del blev det 33 timmar längre semester på Rodos... ;) Måste säga att Fritidsresor skötte det hela väldigt bra och gjorde allt vad som stod i deras makt för att ta hand om oss strandade gäster.... :) Tummen upp för TUI!

Vi hade tillbringat veckan längst söder ut på Rodos, så vi tog därför tillfället i akt att få oss en kväll inne i Gamla Stan ... Som lite extra guldkant på resan...  


Men det som kanske har kantat vår sommar allra mest, är nog ändå vårt stora intresse häst... Matilda och Diva har varit i Varberg och deltagit på Varbergshoppet... Vilken tävling de hade fixat för våra ponnytjejer! Tjejerna fick tävla på samma bana och arena som det stora stjärnorna .... Bara känslan av att få rida in där... Wow... Och lilla Diva, hon gjorde vad vi förväntade av henne! Vilken liten stjärna hon är! 

 

 


Jaa, detta var riktigt stort! :D


Men det som kanske har varit vår största händelse i sommar, är nog ändå Herkules... En ny ponny har flyttat in i Finabo... Vår fina fina Herkules!

 

 


Herkules har nu bott hos oss i 14 dagar och vi är redan oerhört fästa vid honom! Vi ser början på ett nytt hästäventyr och vi längtar såå till att ta reda på vart det här äventyret kommer att ta oss!


 
ANNONS
 
The Swedish Wildflower

The Swedish Wildflower

13 augusti 2016 23:23

Hej vännen!
Ja, det var väldigt vad sommaren rusade på i full fart. Det känns som det var nyss vi fixade inför studenten. Men vilken härlig sommar det har varit. Så fin. :) Och vad roligt att sonens student blev precis så härlig som ni hade hoppats på och att ni hade tur med vädret. :) Jag hoppas att hans start i arbetslivet har varit bra också och att han trivs? Här hemma har vår student precis flyttat hemifrån och det har varit fyllt med tårar och känslor. Förändring gör ont ibland. Men framförallt är det mycket glädje, stolthet och förväntan. Det är inte bara sommaren som gick fort. Även åren med barnen rusade på i full fart men vilken häftig resa det har varit och förhoppningsvis kommer fortsätta vara. :)
Mysigt med familjeresa till Rhodos. Sol, värme, bad och goda måltider tillsammans. Skönt att allt gick bra kring den oväntade förlängningen av resan också. Det är sådant som händer och då är det skönt att vara omgiven av proffsig personal.
Och vilken duktig hästtjej ni har i familjen. Vad roligt att det går bra för henne och Diva och att de får uppleva mängder med äventyr tillsammans. :) Och Herkules... vad fin han är. Jag förstår att det var kärlek vid första ögonkastet. :)

Ta hand om dig kära vän och vad glad jag blir av att se din fina morgonbild. Det är en riktig Carin-bild för mig.♥

Kram på dig♥

http://https://theswedishwildflower.blogspot.com

 
The Swedish Wildflower

The Swedish Wildflower

19 september 2016 20:48

Kram på dig finaste Carin.♥ Jag hoppas att ni njuter av sköna sensommar/höstdagar med många fina ridturer genom ett landskap som förändras. Ta hand om dig kära vän.♥

Kram Lotta

http://https://theswedishwildflower.blogspot.com

 
The Swedish Wildflower

The Swedish Wildflower

8 november 2016 22:58

Hej vännen!

Jag hoppas att ni har det bra i Finabo och har fått njuta av fina höstdagar? Jag kan tänka mig att det har varit otroligt vackert att rida bland all färgprakt som hösten har bjudit på? Kanske har ni nu också fått snö? Här väntas snö under natten och jag som älskar den allra första snön ser fram emot det. Kanske inte lika roligt att skrapa bilrutorna på morgonen men det kan kanske snö få lov att vara värt. ;)
Hos oss är det bra. Det blir inte mycket bloggande just nu. Jag har en skrivkurs och en bok som ska skrivas så det får bli ett lite långsammare tempo på bloggen just nu. :)

Sköt om dig finaste Carin!♥

Kram Lotta

http://https://theswedishwildflower.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av carin johansson - Torsdag 6 april 11:33


... till det yttersta... Kan man ibland hamna i funderingar kring livets mening...   Denna sista veckan, har mentalt varit en pröving... Kantad av nattsvart, outgrundlig sorg...   I söndags skedde en fruktansvärd olycka, där 52 ungdomar i frå...

Av carin johansson - Fredag 24 mars 15:22


Ni som har hängt med, kommer kanske i håg att jag startade den här bloggen från allra första början på grund av min sjukdom, mikroskopisk polyangit. När jag insjuknade år 2005, så kände jag mig så extremt ensam med den här diagnosen... Det fanns verk...

Av carin johansson - Onsdag 1 feb 15:59


... över att dotterns ridolycka, för två veckor sedan, slutade så väl som den gjorde...   Vi var på hoppträning och alldeles i början av passet så börjar en häst skena... Rakt mot Matilda och Herkules... Och stackars Herkules tror att han är utsa...

Av carin johansson - Tisdag 10 jan 09:44


I Finabo bor det ju numera två hundar... Hundflocken utökades för 2 år sedan med en tax, efter att sonens idoga TJATANDE lyckades få sin mamma att ge upp... Mamman var ganska nöjd med EN hund, men det var inte sonen... Han var HELT övertygad om att h...

Av carin johansson - Torsdag 5 jan 14:19


... och VIPS så har vi hoppat några dagar in på nya året! Nytt år, nya utmaningar och nya möjligheter!       För oss i Finabo, så har livet de senaste åren, mer och mer kommit att kretsa kring min stora passion i livet - häst. Sedan Herkules...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ carin i finabo med Blogkeen
Följ carin i finabo med Bloglovin'

mail


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se