Direktlänk till inlägg 10 mars 2016

Long time....

Av carin johansson - 10 mars 2016 11:12

Livet i Finabo rullar på...? I ett rasande tempo! Utom här på bloggen...? Förlåt....
Men det blir väl kanske så, att när något flyttar in i livet, så får något annat flytta ut... Hur det än är så har ju dygnet bara 24 timmar....?
Något som flyttade in i Finabo för 1,5 år sedan, var ju var lilla Sally... Vår hopplösa, tokiga, busiga, kärleksfulla lilla tax.... Som har ätit upp mer skor än jag ens vågar tänka på... Som är så uppfinningsrik att jag stundtals häpnar... Men så otroligt glad och kärleksfull att jag genast förlåter....

 
ANNONS
 
Min plats i solen

Min plats i solen

21 mars 2016 16:35

Åhhhh, vad roligt att du är tillbaka Carin! Så härligt att ha dig här igen. Du har varit efterlängtad kan du tro.♥ Och livet är så, tid och lust räcker inte till för allt. Då blir det paus. Men vad härligt när lusten återvänder igen. Och vad fin hon är er Sally. :) Underbara familjemedlemmar som man älskar så oerhört mycket. Även de stunder när de driver en smått vansinnig. ;)
Tack för alla kommentarer du lämnat hos mig kära vän. Du har varit ett fantastiskt stöd för mig det senaste året. En vän som jag uppskattar så mycket. Tack för att du finns du fina.♥

Sköt om dig och njut av vårsolen i Finabo.

Kram Lotta

http://minplatsisolen.blogspot.com

carin johansson

21 mars 2016 16:43

Men ååå, Lotta! Tack snälla! Nu får jag nästan en liten tår i ögonvrån..... Du är ju min lilla oas i cypervärlden! Där jag surfar in och hämtar inspiration och avkoppling! Dina bilder, dina ord.... Alltid så inspirerande! I medgång och motgång....

Fina fina Lotta!

 
The Swedish Wildflower

The Swedish Wildflower

20 april 2016 09:27

Hej Carin!

Jag hoppas att ni har det gott och njuter av sköna dagar i vårsolen? Här mixar vi vårbruk med studentförberedelser just nu. Balklänning inhandlad och insydd, mat beställd och studentskylt fixad. Hjälp, listan är lång på allt som ska fixas och varje litet kryss är härligt att få sätta dit. ;)

Ta hand om dig kära vän och ha en fin onsdag!♥

Kram Lotta

Ps. Jag har en ny blogg därav det nya bloggnamnet. Samma som innan bara en ny bloggadress och ett nytt namn. :)

http://theswedishwildflower.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av carin johansson - Torsdag 6 april 11:33


... till det yttersta... Kan man ibland hamna i funderingar kring livets mening...   Denna sista veckan, har mentalt varit en pröving... Kantad av nattsvart, outgrundlig sorg...   I söndags skedde en fruktansvärd olycka, där 52 ungdomar i frå...

Av carin johansson - Fredag 24 mars 15:22


Ni som har hängt med, kommer kanske i håg att jag startade den här bloggen från allra första början på grund av min sjukdom, mikroskopisk polyangit. När jag insjuknade år 2005, så kände jag mig så extremt ensam med den här diagnosen... Det fanns verk...

Av carin johansson - Onsdag 1 feb 15:59


... över att dotterns ridolycka, för två veckor sedan, slutade så väl som den gjorde...   Vi var på hoppträning och alldeles i början av passet så börjar en häst skena... Rakt mot Matilda och Herkules... Och stackars Herkules tror att han är utsa...

Av carin johansson - Tisdag 10 jan 09:44


I Finabo bor det ju numera två hundar... Hundflocken utökades för 2 år sedan med en tax, efter att sonens idoga TJATANDE lyckades få sin mamma att ge upp... Mamman var ganska nöjd med EN hund, men det var inte sonen... Han var HELT övertygad om att h...

Av carin johansson - Torsdag 5 jan 14:19


... och VIPS så har vi hoppat några dagar in på nya året! Nytt år, nya utmaningar och nya möjligheter!       För oss i Finabo, så har livet de senaste åren, mer och mer kommit att kretsa kring min stora passion i livet - häst. Sedan Herkules...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ carin i finabo med Blogkeen
Följ carin i finabo med Bloglovin'

mail


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se