Direktlänk till inlägg 5 september 2014

Ett yrväder har flyttat in...

Av carin johansson - 5 september 2014 16:11

... i Finabo.... Säg hej till Rally-Sally.... Taxen som saknar en växel... Hon kan nämligen inte gå.... Hon BARA springer....


 

Liten, glad och nyfiken och kopiöst envis.....


Selma...? Ja vad säger Selma om detta.... Första dagarna var något av en chock för fröken fisförnäm.... Hon lade sig till med taktiken "om jag inte ser henne, så finns hon inte".... Gick så där.... Iofs så höll sig Sally lite på sin kant de första dagarna.... För hon förstod att detta var surtant Selma.... Men sedan... Sedan tyckte Sally att det var dax för islossning och sakta men säkert började hon att närma sig beaglen... Till en början med små försiktiga nosstötningar... För att sedan kanske inte vara fullt sååå försiktig.....


 


Selma.... Hon fredar sig så gott hon kan....


 


Men som sagt, det är inte så lätt alla gånger....


Ja så numera bor det alltså två små fröknar i Finabo.... Selma och Sally

 
ANNONS
 
A kitchen in the country

A kitchen in the country

11 september 2014 12:11

Men hjälp, så söt! Hej på dig Rally-Sally! Vilken sötnos och jag kan tänka mig att det är full fart hemma i Finabo nu. Jag hoppas att Selma och Sally kommer att trivas bra ihop. När de väl har fått känna på varandra ordentligt. ;)

Ta hand om dig kära vän och njut sköna septemberdagar.♥

Kram

http://akitcheninthecountry.blogspot.com

 
A kitchen in the country

A kitchen in the country

2 december 2014 12:21

Hej Carin!

Jag hoppas att allt är bra med er alla i Finabo och att en jullängtan har börjat lägga sig över ert hem? Tänk att vi redan är inne i december. En härlig tid tycker jag och nu ska jag "go all in" och hänge ge mig fullt ut åt alla julförberedelser och bara njuta.

Ta hand om dig och de dina!♥

Kram

http://akitcheninthecountry.blogspot.com

 
Camilla

Camilla

5 maj 2015 09:51

Hej min Carin :) Började titta runt bland gamla bloggvänner idag - så många som slutat blogga av de "gamla"...och du också? Hoppas allt är bra i Finabo? STOR KRAM från Camilla (gamla Lantliv på Holm)

http://Lillavillajansson.blogspot.com

 
Min plats i solen

Min plats i solen

24 augusti 2015 23:17

Finaste Carin. Tack snälla underbara vän för dina varma och omtänksamma ord hos mig. Ord som betyder så mycket. Lyfter och stärker när livet är tufft. Och jag är så glad för din skull. Att du har tagit dig i mål efter din långa resa. Livet är gott Carin.

Saknar dig här på bloggen vännen och jag hoppas att du har det riktigt bra? Ta hand om dig och tack för att du finns.♥

Kram Lotta

http://minplatsisolen.blogspot.com

 
Min plats i solen

Min plats i solen

25 oktober 2015 20:51

Kram på dig kära vän. Tänker på dig.♥

Kram Lotta

http://minplatsisolen.blogspot.com

 
Min plats i solen

Min plats i solen

10 december 2015 21:21

Kram på dig du fina.♥ Jag hoppas att du och familjen har det gott och njuter av alla mysiga förberedelser nu inför jul? Här drabbade julkänslan rejält ikväll när döttrarna pyntade hela huset och en doft av pepparkakskola ligger över vårt hem. Och så Ernst på tv. Ja, nu har jag fått julfeeling. :)

Ta hand om dig du härliga!♥

Kram Lotta

http://minplatsisolen.blogspot.com

 
Min plats i solen

Min plats i solen

25 december 2015 22:21

God jul kära Carin!♥ Jag hoppas att ni njuter av sköna juldagar i Finabo och bara har det gott tillsammans.

Ta hand om dig vännen!♥

Kram Lotta

http://minplatsisolen.blogspot.com

 
Min plats i solen

Min plats i solen

6 februari 2016 19:45

Kram på dig kära Carin.♥ Jag hoppas att ni har det riktigt gott och att 2016 har börjat på allra bästa sätt för er i Finabo? Tack för alla fina kommentarer som du lämnar hos mig. Du anar inte vad de värmer gott i hjärtat och det är så roligt att höra ifrån dig vännen.♥

Krama om familjen och njut av februari och dagarna som blir längre (lycka).♥

Kram Lotta

http://minplatsisolen.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av carin johansson - Torsdag 6 april 11:33


... till det yttersta... Kan man ibland hamna i funderingar kring livets mening...   Denna sista veckan, har mentalt varit en pröving... Kantad av nattsvart, outgrundlig sorg...   I söndags skedde en fruktansvärd olycka, där 52 ungdomar i frå...

Av carin johansson - Fredag 24 mars 15:22


Ni som har hängt med, kommer kanske i håg att jag startade den här bloggen från allra första början på grund av min sjukdom, mikroskopisk polyangit. När jag insjuknade år 2005, så kände jag mig så extremt ensam med den här diagnosen... Det fanns verk...

Av carin johansson - Onsdag 1 feb 15:59


... över att dotterns ridolycka, för två veckor sedan, slutade så väl som den gjorde...   Vi var på hoppträning och alldeles i början av passet så börjar en häst skena... Rakt mot Matilda och Herkules... Och stackars Herkules tror att han är utsa...

Av carin johansson - Tisdag 10 jan 09:44


I Finabo bor det ju numera två hundar... Hundflocken utökades för 2 år sedan med en tax, efter att sonens idoga TJATANDE lyckades få sin mamma att ge upp... Mamman var ganska nöjd med EN hund, men det var inte sonen... Han var HELT övertygad om att h...

Av carin johansson - Torsdag 5 jan 14:19


... och VIPS så har vi hoppat några dagar in på nya året! Nytt år, nya utmaningar och nya möjligheter!       För oss i Finabo, så har livet de senaste åren, mer och mer kommit att kretsa kring min stora passion i livet - häst. Sedan Herkules...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ carin i finabo med Blogkeen
Följ carin i finabo med Bloglovin'

mail


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se