Direktlänk till inlägg 5 maj 2014

I ljuvast vårtider...

Av carin johansson - 5 maj 2014 15:54

... är där vi befinner oss... Ett tu tre, så är vi redan i maj! Tiden går galet fort, men det är väl så när man har roligt???


Och i dag har vi en bemärkelsedag i Finabo.... Vår tokiga, busiga, underbara lilla Selma är inte mindre än 5 år... Galet!?! Fast det är nog ingen som riktigt upplyst henne om detta faktum ännu... Fast någonting haaar hänt... Vi kan numera ha jycken lös på gräsmattan, när vi tillbringar tiden ute.... Utan att hon rymmer allt för långt... Fast det är knappt att jag vågar säga det högt.... Skönt för oss och framför allt skönt för Selma....

 

För de sista veckorna har tillbringats mycket tid i trädgården .... Ett soldäck är under uppbyggnad så det har grävts, och gjutits stolpar, körts mackadam och sakta men säkert har uppbyggnaden påbörjats....


Allt medans äppelblommen nu sakta slår ut....


 


För det är ju NU, just nu, som vår trädgård är som allra vackrast...


Må så gott

 
ANNONS
 
Min plats i solen

Min plats i solen

5 maj 2014 19:25

Ett stort grattis till er fina Selma! Hoppas att hon har haft en riktigt fin dag i solskenet. Och vad härligt för er alla att hon kan gå lös i trädgården nu.

Så gott ni har det i Finabo Carin. Våren har varit helt ljuvlig. Här i Skåne har det varit sommar sedan 19 april enligt smhi. Lite smått galet men helt ljuvligt. Sandaler, shorts, linne och solbrända armar. Och en trädgård som, precis som du säger, är absolut vackrast just nu. Livet är sannerligen gott.

Njut av sköna maj vännen och stor varm kram till dig.♥

http://minplatsisolen.blogspot.com

carin johansson

5 maj 2014 21:05

Jag är så lycklig över att våren bestämde sig för att komma tidigt i år!!! Mer chans till njutning!

 
Anna

Anna

6 maj 2014 10:37

Vill ha din trädgård!!! Så underbart fint och lilla ån som rinner där bredvid!

Kramisar!

http://coolaannna.blogspot.com

 
A kitchen in the country

A kitchen in the country

4 juni 2014 23:30

Hej vännen!

Jag hoppas ni njuter av sköna sommardagar i er fina trädgård och tänk att vi redan är inne i juni. Sommarlovet stundar och naturen är vackrare än någonsin. Härligt!

Ta hand om er!

Kram

http://akitcheninthecountry.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av carin johansson - Torsdag 6 april 11:33


... till det yttersta... Kan man ibland hamna i funderingar kring livets mening...   Denna sista veckan, har mentalt varit en pröving... Kantad av nattsvart, outgrundlig sorg...   I söndags skedde en fruktansvärd olycka, där 52 ungdomar i frå...

Av carin johansson - Fredag 24 mars 15:22


Ni som har hängt med, kommer kanske i håg att jag startade den här bloggen från allra första början på grund av min sjukdom, mikroskopisk polyangit. När jag insjuknade år 2005, så kände jag mig så extremt ensam med den här diagnosen... Det fanns verk...

Av carin johansson - Onsdag 1 feb 15:59


... över att dotterns ridolycka, för två veckor sedan, slutade så väl som den gjorde...   Vi var på hoppträning och alldeles i början av passet så börjar en häst skena... Rakt mot Matilda och Herkules... Och stackars Herkules tror att han är utsa...

Av carin johansson - Tisdag 10 jan 09:44


I Finabo bor det ju numera två hundar... Hundflocken utökades för 2 år sedan med en tax, efter att sonens idoga TJATANDE lyckades få sin mamma att ge upp... Mamman var ganska nöjd med EN hund, men det var inte sonen... Han var HELT övertygad om att h...

Av carin johansson - Torsdag 5 jan 14:19


... och VIPS så har vi hoppat några dagar in på nya året! Nytt år, nya utmaningar och nya möjligheter!       För oss i Finabo, så har livet de senaste åren, mer och mer kommit att kretsa kring min stora passion i livet - häst. Sedan Herkules...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ carin i finabo med Blogkeen
Följ carin i finabo med Bloglovin'

mail


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se