Direktlänk till inlägg 14 mars 2014

Long time...

Av carin johansson - 14 mars 2014 10:56

... no seen.... Jag skäms lite... Har rent ut sagt varit USEL på att blogga.....Men livet i Finabo rullar snabbt nu för tiden... :D Om någon undrar... Vi fyller dagarna med ridning och träning... Och allt annat som hör livet till....


Maken har även gjort debut i Vasaloppsspåren... En helt ny erfarenhet för honom och även mig... Då jag åkte med som glad supporter och sällskap... Vilken organisation Vasaloppet är! Imponerande!!! Det som kanske dock satte lite smolk i bägaren, var ju vädret... När parkeringen vid starten och målområdet i Mora mest kunde liknas vid ett gigantiskt fält av geggamoja... Kanske inte rktigt vad jag hade förväntat mig... Och den totala avsaknade av spår för motionärerna under det riktiga loppet.... Vet ännu inte om det gav mersmak... ;)

Men för det mesta så tillbringas fritiden runt och omkring ämnet häst... Svärfar flinade lite smått åt mig senast i går och kunde krast konstatera att jag nu levde ut alla mina barndomsdrömmar genom Matilda.... :DOch att det är så fantastiskt roligt, är ju vår underbare Kulltorps Yes förtjänst.... Underbara, goa Yes....


 

Vi vann verkligen högsta vinsten den dagen du flyttade hem till oss!

 
ANNONS
 
Lotta

Lotta

14 mars 2014 13:29

Har koll på dig på FB ;)

Älskar de här vackra bilderna från Finabo!

Skönt att allt är bra, att allt rullar på. Vasaloppet - kan bara tänka mig att det är en upplevelse. Fint att vara med som support och sällskap.

Matilda är så duktig tycker jag. Härligt liv i Finabo <3

KRAM

http://www.charmigacharlieblogspot.com

 
Anna

Anna

14 mars 2014 21:39

Saknat dig på bloggen även om vi ses på Instagram! Jag har kommit igång med min blogg efter en lång lång torka!

Ha en fin helg!

Kram Anna

http://coolaannna.blogspot.com

 
Min plats i solen

Min plats i solen

17 mars 2014 20:26

Hej vännen!

Hörrödudu, inget dåligt samvete. Lova mig det. Hela bloggrejen ska ju vara något som ger glädje och kraft. Inga dåliga samveten. Så blogga när du har tid och lust Carin. Vi finns här. Det vet du.

Så gott ni har det i Finabo och jag förstår att ni njuter av hästarna och det goda livet. Precis som det ska vara. Tufft av maken att ställa upp i Vasaloppet. Blir det nästa år också? Och jag kan tänka mig att det är häftigt att få uppleva allt på plats och inte bara genom tv-rutan.

Ta hand om dig finaste Carin och njut av våren i Finabo!♥

Kram Lotta

http://minplatsisolen.blogspot.com

 
Min plats i solen

Min plats i solen

5 maj 2014 15:45

En stor varm vårkram till dig kära Carin.♥ Hoppas allt är bra med er alla i Finabo och att ni njuter av solsken och värme?

Kram Lotta

http://minplatsisolen.blogspot.com

carin johansson

5 maj 2014 21:03

TACK finaste Lotta! Livet leker i Finabo! Våren är här och vi njuter! Jag hoppar in hos dig ibland för att se om du kommit på andra tankar... ;-) Saknar dig så klart!
Kraaam

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av carin johansson - Torsdag 6 april 11:33


... till det yttersta... Kan man ibland hamna i funderingar kring livets mening...   Denna sista veckan, har mentalt varit en pröving... Kantad av nattsvart, outgrundlig sorg...   I söndags skedde en fruktansvärd olycka, där 52 ungdomar i frå...

Av carin johansson - Fredag 24 mars 15:22


Ni som har hängt med, kommer kanske i håg att jag startade den här bloggen från allra första början på grund av min sjukdom, mikroskopisk polyangit. När jag insjuknade år 2005, så kände jag mig så extremt ensam med den här diagnosen... Det fanns verk...

Av carin johansson - Onsdag 1 feb 15:59


... över att dotterns ridolycka, för två veckor sedan, slutade så väl som den gjorde...   Vi var på hoppträning och alldeles i början av passet så börjar en häst skena... Rakt mot Matilda och Herkules... Och stackars Herkules tror att han är utsa...

Av carin johansson - Tisdag 10 jan 09:44


I Finabo bor det ju numera två hundar... Hundflocken utökades för 2 år sedan med en tax, efter att sonens idoga TJATANDE lyckades få sin mamma att ge upp... Mamman var ganska nöjd med EN hund, men det var inte sonen... Han var HELT övertygad om att h...

Av carin johansson - Torsdag 5 jan 14:19


... och VIPS så har vi hoppat några dagar in på nya året! Nytt år, nya utmaningar och nya möjligheter!       För oss i Finabo, så har livet de senaste åren, mer och mer kommit att kretsa kring min stora passion i livet - häst. Sedan Herkules...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ carin i finabo med Blogkeen
Följ carin i finabo med Bloglovin'

mail


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se