Direktlänk till inlägg 7 december 2011

Min vackra vintervärld....

Av carin johansson - 7 december 2011 06:25

När jag i går var hemma i Finabo, för att inta lunchen, så rådde den helt magiskt vacker värld omkring mig.... Ett vinterlandskap som gnistrade och sprakade.... Inbäddat i lite dimma.....


 


Vårt hus i vinterskrud.....


 


Ängarna inbäddade i snö och lite dimma.....


 


 


Dessvärre vaknade jag av i natt av hur regnet PISKADE mot fönstret.... Ja ja...... Säg det som varar....


Något som däremot har varat länge, är problemet med internet på min arbetsplats..... Inte sedan i torsdags har vi haft fungerande nät..... Jag blir snart GALEN!!!! ALLT, precis ALLT gör man via nätet i dag.... Så känslan är ungefär som att befinna sig på en öde ö.....


Men vi får väl hoppas att Telia håller vad dom lovar.... Att problemet skulle vara åtgärdat kl 18 i går kväll....


Ha en härlig onsdag!


Uppdatering: JIPPI, vi har i varje fall fungerande nät nu på morgonen! Så får vi se hur länge det varar... ;-)

 
ANNONS
 
Ingen bild

Milla

7 december 2011 08:56

Hehe..du är som ja..fort fram med kameran...fånga fånga...helt underbara bilder. Ha nu en bra dag och telia is da shit... :)

//Kram Camilla

carin johansson

7 december 2011 09:53

Tack Camilla!

Hi hi hi... Jaaa, det kan vara VÄLDIGT frustrerande om man "ser" en bild och INTE har kameran till hands... :D

 
anna

anna

7 december 2011 22:36

Himla fina bilder! Här i Kinna har allt regnat bort och jag kan tro att det gjort det i Fritsla också. Trist nu när man började att hitta den rätta julkänslan!

Ikväll har jag varit och provsmakat julbordet på Valla..inför julbordet med kollegorna på fredag...på Valla!!!

Kram Anna

http://coolaannna.blogspot.com

 
Lotta

Lotta

8 december 2011 02:33

Underbara bilder Carin! Vad vackert ni bor. Njut av det vackra vädret och att ni har snö, det är så fint nu i december!

Kram

http://www.charmigacharlie.blogspot.com;

 
Jess

Jess

8 december 2011 10:19

Vilka underbara bilder! Jag skulle så gärna vilja ha en fin solig helg med snö på marken så systemkameran kan göra mig sällskap i naturen :)

http://jessansworld.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av carin johansson - 18 april 2018 13:48


Till att börja med, jag är nu förtiden en usel bloggare... Förlåt... Men fokus i livet ändrar sig, liksom intressena gör... När jag startade den här bloggen 2009, så var en av orsakerna min kroniska sjukdom, mikroskopisk polyangit, en vaskulitsjuk...

Av carin johansson - 31 oktober 2017 14:32

... jagar numera på de sälla jaktmarkerna... Ni som har hängt med här genom åren, har fått ta del av Selmas små äventyr... Men nu finns hon alltså inte hos oss längre.... Jag kan inte ens skriva raderna utan att börja gråta... I morgon är det 14 daga...

Av carin johansson - 16 augusti 2017 14:00

... och ibland känner jag att jag inte hänger med i svängarna... Hur hamnade vi i mitten av augusti...? Sommaren har gått rasande fort! Och när jag lutar mig tillbaka och tänker tillbaka, så kan jag konstatera att sommaren har varit en sådan där bra,...

Av carin johansson - 2 maj 2017 09:30

... så länge jag lever... Jaa, jag tror faktiskt det! I torsdags morse ringer min goa vän Lotta... -Har ni något planerat till Valborg? Och vi hade faktiskt inga särsklida planer... -Vill ni hänga med till Haverdal för att galoppera på stranden??? Ni...

Av carin johansson - 6 april 2017 11:33


... till det yttersta... Kan man ibland hamna i funderingar kring livets mening...   Denna sista veckan, har mentalt varit en pröving... Kantad av nattsvart, outgrundlig sorg...   I söndags skedde en fruktansvärd olycka, där 52 ungdomar i frå...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6 7 8 9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ carin i finabo med Blogkeen
Följ carin i finabo med Bloglovin'

mail


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se