Direktlänk till inlägg 21 oktober 2011

Laddar...

Av carin johansson - 21 oktober 2011 06:21

... för en liten tripp till Norge i helgen. Jag och barnen åker och hälsar på vår norska del av familjen.... Och det skall bli väldigt skönt med helg! Nu känner man verkligen höstmörkret... I synnerhet på morgonen.... Men jag har ju en underbar helg framöver på Kurorten i Varberg att se frammot och det hjälper!


 

I går blev jag uppringd av Filip på jobbet med order om att åka om affären på vägen hem och införskaffa vissa ingredienser.... Dom hade haft hemkunskap och insprierad av sin undervisning ville han bjuda familjen på middag! Hurra för hemkunskap! Vi fick njuta av en fantastiskt god måltid i indisk anda.


Tack Filip! Det får du GÄRNA göra om!


Önskar er alla en härlig fredag!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Catrin

21 oktober 2011 21:39

Kör lugnt på vägarna och grattis till spa-helgen! Det är du verkligen värd!!!!Massor av kramar Catrin

 
Sofia - Hildas hem

Sofia - Hildas hem

22 oktober 2011 15:18

Hoppas att ni får en härlig helg i Norge!
Stort grattis även till vinsten av spa-helgen. Vilken lycka! :)

Kram Sofia

http://www.hildashem.se

 
Fiffiga Systrar

Fiffiga Systrar

23 oktober 2011 10:00

Men åh vilken underbar bild!!

Hoppas helgen var fin och grattis till din suveräna vinst! Vilken lycka!

Kram Emelie och ELin

http://fiffigasystrar.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av carin johansson - 18 april 2018 13:48


Till att börja med, jag är nu förtiden en usel bloggare... Förlåt... Men fokus i livet ändrar sig, liksom intressena gör... När jag startade den här bloggen 2009, så var en av orsakerna min kroniska sjukdom, mikroskopisk polyangit, en vaskulitsjuk...

Av carin johansson - 31 oktober 2017 14:32

... jagar numera på de sälla jaktmarkerna... Ni som har hängt med här genom åren, har fått ta del av Selmas små äventyr... Men nu finns hon alltså inte hos oss längre.... Jag kan inte ens skriva raderna utan att börja gråta... I morgon är det 14 daga...

Av carin johansson - 16 augusti 2017 14:00

... och ibland känner jag att jag inte hänger med i svängarna... Hur hamnade vi i mitten av augusti...? Sommaren har gått rasande fort! Och när jag lutar mig tillbaka och tänker tillbaka, så kan jag konstatera att sommaren har varit en sådan där bra,...

Av carin johansson - 2 maj 2017 09:30

... så länge jag lever... Jaa, jag tror faktiskt det! I torsdags morse ringer min goa vän Lotta... -Har ni något planerat till Valborg? Och vi hade faktiskt inga särsklida planer... -Vill ni hänga med till Haverdal för att galoppera på stranden??? Ni...

Av carin johansson - 6 april 2017 11:33


... till det yttersta... Kan man ibland hamna i funderingar kring livets mening...   Denna sista veckan, har mentalt varit en pröving... Kantad av nattsvart, outgrundlig sorg...   I söndags skedde en fruktansvärd olycka, där 52 ungdomar i frå...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6
7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19
20
21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ carin i finabo med Blogkeen
Följ carin i finabo med Bloglovin'

mail


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se