Direktlänk till inlägg 13 oktober 2011

Äntligen....

Av carin johansson - 13 oktober 2011 06:30

.... fick vi njuta av klarblå himmel igen.... Den här hösten har varit grå, grå, grå.... Dvs få bra fotodagar, men i går kunde vi njuta igen  av sol och blå himmel.... Dessvärre börjar ju dagarna bli ganska korta, så skall man hinna med några foton får man SKYNDA sig när man landar efter jobbet.....


 

Men jag kastade mig ut och fångade de sista solstrålarna innan solen gled ner för dagen......


 

Något som slog mig när vi åkte till Falun var, att jag tycker att det har varit dåligt med de där RIKTIGA höstfärgerna i år.... Längs vår bilresa mötte vi ett riktigt färgsprakande höstlandskap, men här hemma hade inte naturen riktigt förvandlats på samma sätt.... 


Men i dag skall jag njuta av ytterliggare en solig dag!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Milla

13 oktober 2011 08:24

Vackra bilder...så kul att fota när det är fint väder!
Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av carin johansson - Onsdag 18 april 13:48


Till att börja med, jag är nu förtiden en usel bloggare... Förlåt... Men fokus i livet ändrar sig, liksom intressena gör... När jag startade den här bloggen 2009, så var en av orsakerna min kroniska sjukdom, mikroskopisk polyangit, en vaskulitsjuk...

Av carin johansson - 31 oktober 2017 14:32

... jagar numera på de sälla jaktmarkerna... Ni som har hängt med här genom åren, har fått ta del av Selmas små äventyr... Men nu finns hon alltså inte hos oss längre.... Jag kan inte ens skriva raderna utan att börja gråta... I morgon är det 14 daga...

Av carin johansson - 16 augusti 2017 14:00

... och ibland känner jag att jag inte hänger med i svängarna... Hur hamnade vi i mitten av augusti...? Sommaren har gått rasande fort! Och när jag lutar mig tillbaka och tänker tillbaka, så kan jag konstatera att sommaren har varit en sådan där bra,...

Av carin johansson - 2 maj 2017 09:30

... så länge jag lever... Jaa, jag tror faktiskt det! I torsdags morse ringer min goa vän Lotta... -Har ni något planerat till Valborg? Och vi hade faktiskt inga särsklida planer... -Vill ni hänga med till Haverdal för att galoppera på stranden??? Ni...

Av carin johansson - 6 april 2017 11:33


... till det yttersta... Kan man ibland hamna i funderingar kring livets mening...   Denna sista veckan, har mentalt varit en pröving... Kantad av nattsvart, outgrundlig sorg...   I söndags skedde en fruktansvärd olycka, där 52 ungdomar i frå...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6
7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19
20
21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ carin i finabo med Blogkeen
Följ carin i finabo med Bloglovin'

mail


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se