Direktlänk till inlägg 12 oktober 2011

Fotokurs.....

Av carin johansson - 12 oktober 2011 06:26

I går kväll var jag på en fotokurs.... Snacka om korvstoppning i 3 timmar! Men otroligt givande! Nu skall jag bara försöka omvandla allt i praktiken också.... Och komma i håg allt.... Hur man leker med bländare, slutartider, iso-tal och vitbalans....


 

Men för egen del, måste jag säga att det var ganska smart att ha bekantat sig med sin kamera ett tag, innan man gick lite mer på djupet, så att säga....


Jag har inga alster att visa upp i dag men jag hoppas det kommer! Så nu väntar jag på strålande fotoväder.....Och jag har väldigt mycket kvar att lära, men detta var i varje fall en början.....


Ha en strålande onsdag!

 
ANNONS
 
anna

anna

12 oktober 2011 07:18

Visst är det en fördel att känna sin kamera!! Jag började för några veckor sedan på en fotokurs men kunde bara gå en gång innan jag fick hoppa av av "hemmaskäl" men hoppas kunna fortsätta efter jul igen. Ja, det var ju onekligen mycket som man inte kände till ;)

Ha en fin dag!

http://coolaannna.blogspot.com

 
Gittan

Gittan

12 oktober 2011 07:51

Du är redan jätte duktig på att fota. Men att vidarutveckla det hela är ju aldrig fel. Så roligt. Hoppas du kan dela med dig av enkla tips!

Kram Gittan

http://www.bjorneslatt.blogspot.com

 
Lena

Lena

12 oktober 2011 07:58

Tell me more, Carin! :)

http://aratorp.blogspot.com

 
Lotta

Lotta

13 oktober 2011 02:38

Jag tycker du har snitsen inne redan! Du tar massor av underbara bilder. Men som Gittan skriver, är det säkert bra att vidareutveckla.

Jag funderar på en kamera, RIKTIG kamera....

Kram!

http://www.charmigacharlie.blogspot.com

 
Ingen bild

Carin

13 oktober 2011 08:41

Tack snälla ni! Alltid kul med uppskattning! =) Nu skall jag bar försöka omvandal alla fantastiska kunskaper vi fick på kursen, i praktiken.... Och när jag känner att jag behärskar det, så skall jag SJÄLVKLART dela med mig!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av carin johansson - Onsdag 18 april 13:48


Till att börja med, jag är nu förtiden en usel bloggare... Förlåt... Men fokus i livet ändrar sig, liksom intressena gör... När jag startade den här bloggen 2009, så var en av orsakerna min kroniska sjukdom, mikroskopisk polyangit, en vaskulitsjuk...

Av carin johansson - 31 oktober 2017 14:32

... jagar numera på de sälla jaktmarkerna... Ni som har hängt med här genom åren, har fått ta del av Selmas små äventyr... Men nu finns hon alltså inte hos oss längre.... Jag kan inte ens skriva raderna utan att börja gråta... I morgon är det 14 daga...

Av carin johansson - 16 augusti 2017 14:00

... och ibland känner jag att jag inte hänger med i svängarna... Hur hamnade vi i mitten av augusti...? Sommaren har gått rasande fort! Och när jag lutar mig tillbaka och tänker tillbaka, så kan jag konstatera att sommaren har varit en sådan där bra,...

Av carin johansson - 2 maj 2017 09:30

... så länge jag lever... Jaa, jag tror faktiskt det! I torsdags morse ringer min goa vän Lotta... -Har ni något planerat till Valborg? Och vi hade faktiskt inga särsklida planer... -Vill ni hänga med till Haverdal för att galoppera på stranden??? Ni...

Av carin johansson - 6 april 2017 11:33


... till det yttersta... Kan man ibland hamna i funderingar kring livets mening...   Denna sista veckan, har mentalt varit en pröving... Kantad av nattsvart, outgrundlig sorg...   I söndags skedde en fruktansvärd olycka, där 52 ungdomar i frå...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6
7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19
20
21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ carin i finabo med Blogkeen
Följ carin i finabo med Bloglovin'

mail


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se