Direktlänk till inlägg 9 oktober 2011

God morgon, söndag!

Av carin johansson - 9 oktober 2011 08:00

En helt oplanerad söndag, att fylla med vad man vill..... Bullbak? Ridtur? Pyssel? Nej, nu vet jag! Jag skall börja med skafferirenoveringen! Japp, så får det bli....


 

Årets först nattfrost mötte oss när vi tittade ut i morse.... Blir det likadant i morgon, får jägarna klä sig varmt, när det är dax för årets älgjakt....


Gårdagen ägnades åt Hästmässa och den stora atraktionen var ju så klart Tobbe Larsson och hans följeslagare Nicke. Fantastiskt duktiga! Alltid lika roliga att titta på.


Men på kvällen i går var det dax att fira mor och far, som firar inte mindre än 40-årig bröllopsdag! Wow... 40 år..... Det är mycket! Vilket får mig osökt att tänka på att det är någon som snart passerar ett magiskt streck.... Oj oj oj......


Ha en härlig söndag!

 
ANNONS
 
anna

anna

9 oktober 2011 11:10

Låter som en bra söndag för dig! Skulle själv vilja ha ett stort skafferi.

Kan tipsa dig om att när man väl paserar strecket så känns det som 20 igen ;) Tänk när man firar fyrtio år <3 Än så länge är det bara 11 :)

Ha en fin dag. Kram Anna

http://coolaannna.blogspot.com

carin johansson

10 oktober 2011 06:31

Härligt att höra Anna! Då behöver jag inte ha så stor ångest med andra ord... ;-)

Kraaam

 
Min plats i solen

Min plats i solen

9 oktober 2011 20:21

Hej Carin!

Jag tycker så mycket om dina vackra morgonbilder. Du fångar alltid känslan på ett fantastiskt sätt och det känns som om jag vore där. Ni bor verkligen fint där i Finabo. :)

Jag hoppas att du har haft en trevlig söndag med skafferirenovering? Själv kan jag fortfarande inte låta bli att öppna dörren och kika och beundra så fint vårt blev. ;)

Ja du Carin, nästa år är det dags att kliva över trösklen till the big 4+0. Det var väldans så fort det gick. Men det är härligt att vara med på resan eller hur? :)

Ha nu en riktigt fin vecka och sköt om dig!

Kram Lotta

http://minplatsisolen.blogspot.com

carin johansson

10 oktober 2011 06:29

Tack snälla Lotta! Jag började bli rädd att jag tråkade ut er med mina bilder från Finabo.... Och jag LÄNGTAR tills jag också skall få öppna dörren till mitt skafferi och njuta... Kraaaam

 
Lotta

Lotta

10 oktober 2011 00:54

Jag tycker också så mycket om dina morgonbilder. Precis som Lotta tycker jag också att ni bor så fint i Finabo!

Så underbart med föräldrar som varit gifta i 40 år

Kramar och ha en fin vecka!

http://www.charmigacharlie.blogspot.com

carin johansson

10 oktober 2011 06:31

Tack Lotta! Vi trivs ju väldigt bra i Finabo, behöver jag säga det? ;-)

Visst är det häftigt (och en prestation) att ha varit gifta i 40 år! :D Kraaam

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av carin johansson - 18 april 2018 13:48


Till att börja med, jag är nu förtiden en usel bloggare... Förlåt... Men fokus i livet ändrar sig, liksom intressena gör... När jag startade den här bloggen 2009, så var en av orsakerna min kroniska sjukdom, mikroskopisk polyangit, en vaskulitsjuk...

Av carin johansson - 31 oktober 2017 14:32

... jagar numera på de sälla jaktmarkerna... Ni som har hängt med här genom åren, har fått ta del av Selmas små äventyr... Men nu finns hon alltså inte hos oss längre.... Jag kan inte ens skriva raderna utan att börja gråta... I morgon är det 14 daga...

Av carin johansson - 16 augusti 2017 14:00

... och ibland känner jag att jag inte hänger med i svängarna... Hur hamnade vi i mitten av augusti...? Sommaren har gått rasande fort! Och när jag lutar mig tillbaka och tänker tillbaka, så kan jag konstatera att sommaren har varit en sådan där bra,...

Av carin johansson - 2 maj 2017 09:30

... så länge jag lever... Jaa, jag tror faktiskt det! I torsdags morse ringer min goa vän Lotta... -Har ni något planerat till Valborg? Och vi hade faktiskt inga särsklida planer... -Vill ni hänga med till Haverdal för att galoppera på stranden??? Ni...

Av carin johansson - 6 april 2017 11:33


... till det yttersta... Kan man ibland hamna i funderingar kring livets mening...   Denna sista veckan, har mentalt varit en pröving... Kantad av nattsvart, outgrundlig sorg...   I söndags skedde en fruktansvärd olycka, där 52 ungdomar i frå...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6
7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19
20
21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ carin i finabo med Blogkeen
Följ carin i finabo med Bloglovin'

mail


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se