Direktlänk till inlägg 22 september 2011

Blött.....

Av carin johansson - 22 september 2011 06:16

.... väder, är vad vi dragits med dom senaste månaderna... Det verkar ju liksom inte finnas någon ände på regnandet? Så förra veckans investering i ett nytt regnställ, var nog en ganska klok investering.... Och det är väl just när vädret är så här som jag känner STORT motstånd inför hösten.... September KAN ju vara fantastiskt fint OM solen visar sig..... Men när himlen bara är gråtung och dagarna blir kortare och kortare, ja då är det lätt att sura i hop......


 

Ån är fylld till bredden av vatten.... Så jag kan säga som så här.... Är det någon som skulle få för sig att kidnappa mig och ta med mig en vecka till sydligare breddgrader, kan jag meddela att jag inte blir ledsen.... Inte ledsen alls! :D

 
ANNONS
 
Ingen bild

Milla

22 september 2011 08:06

Ja Carin det är skönt att bo lite högre när det kommer så mycket vatten uppifrån...men du kan ju ägna dig åt lite forsränning kanske...ha en fin dag //Milla

 
Ingen bild

Carin

22 september 2011 08:38

Tack för tipset Milla! Helt klart en bra idé! För som sagt vatten, det har vi gott om.... Kraaam

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av carin johansson - 18 april 2018 13:48


Till att börja med, jag är nu förtiden en usel bloggare... Förlåt... Men fokus i livet ändrar sig, liksom intressena gör... När jag startade den här bloggen 2009, så var en av orsakerna min kroniska sjukdom, mikroskopisk polyangit, en vaskulitsjuk...

Av carin johansson - 31 oktober 2017 14:32

... jagar numera på de sälla jaktmarkerna... Ni som har hängt med här genom åren, har fått ta del av Selmas små äventyr... Men nu finns hon alltså inte hos oss längre.... Jag kan inte ens skriva raderna utan att börja gråta... I morgon är det 14 daga...

Av carin johansson - 16 augusti 2017 14:00

... och ibland känner jag att jag inte hänger med i svängarna... Hur hamnade vi i mitten av augusti...? Sommaren har gått rasande fort! Och när jag lutar mig tillbaka och tänker tillbaka, så kan jag konstatera att sommaren har varit en sådan där bra,...

Av carin johansson - 2 maj 2017 09:30

... så länge jag lever... Jaa, jag tror faktiskt det! I torsdags morse ringer min goa vän Lotta... -Har ni något planerat till Valborg? Och vi hade faktiskt inga särsklida planer... -Vill ni hänga med till Haverdal för att galoppera på stranden??? Ni...

Av carin johansson - 6 april 2017 11:33


... till det yttersta... Kan man ibland hamna i funderingar kring livets mening...   Denna sista veckan, har mentalt varit en pröving... Kantad av nattsvart, outgrundlig sorg...   I söndags skedde en fruktansvärd olycka, där 52 ungdomar i frå...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6 7 8 9
10
11
12 13
14
15 16 17
18
19 20
21
22 23
24
25
26
27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ carin i finabo med Blogkeen
Följ carin i finabo med Bloglovin'

mail


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se