Direktlänk till inlägg 15 september 2011

Att vara lite korkad...

Av carin johansson - 15 september 2011 06:24

... får man nog allt säga att Beaglen är emellan åt..... Som i går kväll.... Husse och Matte på kvällspromenad med den glada lilla Beaglen... Så kommer vi i kapp en relativt stor blandrashund typ boxer/rottweiler och just den här hunden har Selma träffat förrut.... För några månader sedan var sonen i huset ute och gick varvet runt Finabo och möter då den här hunden och ägare.... Det är en tik... Tiken gör ett ryck och kopplet GÅR AV!!! Fullkomligt kastar sig över Selma, som vid det laget försöker spela död...... Ett mycket resolut agerande från grabbarna som suger tag i den stora tiken och KASTAR henne åt sidan, räddar Selma den gången....


 


Men i går kväll, vad tror ni Selma gör, när det är 5 meter kvar att mötas... Vooov, vooov, vooov såklart...... PUCKO!!! Varpå tiken kastar sig mot oss, men den här gången höll kopplet... Som tur var....


Det komiska är, för er som inte känner Selma, att hon är UNIVERSUMS MESIGASTE HUND!!! Hon lägger sig som en plattfisk för ALLT! Men ändå måste hon bjäbba lite.... För att få en syl i vädret, liksom....


 

Härom veckan hade hon oxå tur, den lilla råttan.... På kvällsrundan runt Finabo står husse och matte och pratar med en av grannarna som stannar sin bil för att byta ett par ord.... Då vi får se traktens mest ökända monster komma lufsande... Han har på sin kvällsrunda helt sonika avvikit i från sin husse för att ge sig i väg på eget äventyr.... Hrmm.... Här gällde det att tänka snabbt! Matte slet helt sonika upp förardörren på grannens bil och KASTADE in beaglen i knät på grannen varpå han fäller kommentaren -Jo men jag tycker om beaglar! Och tyckte väl att det har varit synd om Selma skulle sluta sina dagar i käften på en lösspringande rottweiler.....


Så nu vet ni det, stannar ni och pratar med oss längs med vägen så finns risken att ni får en beagle i knät! :D


Ha en härlig onsdag!

 
ANNONS
 
Jenny

Jenny

15 september 2011 10:28

Hej Vännen!
Tack för din grattishälsning!

"korkad" kanske hon är Selma men väldigt väldigt söt! :) Vilken tur att hon undkommit käftarna på de större "blodtörstiga" hundarna, smart av matte att slänga in henne i grannens bil!

Kraam Jenny

http://www.hemmapakrakered.blogspot.com

carin johansson

15 september 2011 10:34

Selma hälsar och tackar! :D

 
Christel

Christel

15 september 2011 10:54

Men så söt hon är då! Intelligens är ju inte allt, man måste ju ha ett fint yttre också. ;)

http://www.underminhud.wordpress.com

carin johansson

15 september 2011 10:56

Selma bockar och bugar! :D

 
Ingen bild

Catrin

15 september 2011 20:33

Om man får en beagle i knät så är man lyckligt lottad så det gäller att passa på och köra vägarna runt Finabo hör jag!!!
Kramar

carin johansson

16 september 2011 06:29

Catrin! Nästa gång du kommer så LOVAR jag att du skall få en Beagle i knät... Vi har nämligen en riktig knähund! :D

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av carin johansson - 18 april 2018 13:48


Till att börja med, jag är nu förtiden en usel bloggare... Förlåt... Men fokus i livet ändrar sig, liksom intressena gör... När jag startade den här bloggen 2009, så var en av orsakerna min kroniska sjukdom, mikroskopisk polyangit, en vaskulitsjuk...

Av carin johansson - 31 oktober 2017 14:32

... jagar numera på de sälla jaktmarkerna... Ni som har hängt med här genom åren, har fått ta del av Selmas små äventyr... Men nu finns hon alltså inte hos oss längre.... Jag kan inte ens skriva raderna utan att börja gråta... I morgon är det 14 daga...

Av carin johansson - 16 augusti 2017 14:00

... och ibland känner jag att jag inte hänger med i svängarna... Hur hamnade vi i mitten av augusti...? Sommaren har gått rasande fort! Och när jag lutar mig tillbaka och tänker tillbaka, så kan jag konstatera att sommaren har varit en sådan där bra,...

Av carin johansson - 2 maj 2017 09:30

... så länge jag lever... Jaa, jag tror faktiskt det! I torsdags morse ringer min goa vän Lotta... -Har ni något planerat till Valborg? Och vi hade faktiskt inga särsklida planer... -Vill ni hänga med till Haverdal för att galoppera på stranden??? Ni...

Av carin johansson - 6 april 2017 11:33


... till det yttersta... Kan man ibland hamna i funderingar kring livets mening...   Denna sista veckan, har mentalt varit en pröving... Kantad av nattsvart, outgrundlig sorg...   I söndags skedde en fruktansvärd olycka, där 52 ungdomar i frå...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6 7 8 9
10
11
12 13
14
15 16 17
18
19 20
21
22 23
24
25
26
27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ carin i finabo med Blogkeen
Följ carin i finabo med Bloglovin'

mail


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se