Direktlänk till inlägg 12 september 2011

Att man aldrig lär sig....

Av carin johansson - 12 september 2011 06:26

Fredagens soluppgång var ju som sagt helt magiskt vacker.... Efter som metrologerna lovade SOL till lördagen så var ju jag HELT inställd på en lika vacker soluppgång....


 

Som den fotonörd jag har blivit, så ställer jag klockan på ringning kl 06.00 på lördag morgon... Och eftersom det är lovat vackert väder så river jag ur sänglakanen på vägen.... Laddad till tusen studsar jag ner och börjar spana ut... WTF..... Det är ju MOLNIGT!!! Men vart är solen??? Ganska snabbt inser jag att den fantastiska soluppgången lär utebli... Muttrande sitter jag vid bordet och blänger ut på den frånvarande solen.... Nu gäller det att tänka om... Trädgården. Det får bli tädgårdsarbete i dag, bestämmer jag mig för.... Det dröjer inte länge förrän även detta grusas... Sin vana trogen den senaste månaden, så sätter det i gång att REGNA...... Känner att jag mer och mer börja likan ett tjurigt barn som totalt har surat i hop....


Men på eftermiddagen trotsar jag vädergudarna och drar på mig regnstället och följer med och kollar på grabbarna som hade match... Och en match senare var humöret på uppåtgående bana! Bra fotboll kan alltid vända mitt humör!


När vi sedan ställde oss och fixade hederlig klassisk plankstek på lördagkväll, ja då blev det trots allt en riktigt hyfsad lördag......


Ha en bra start på veckan!

 
ANNONS
 
Jenny

Jenny

12 september 2011 20:23

Hej Vännen!
Vilka underbara bilder du tar!! Vilken vacker soluppgång. Trodde oxå det skulle bli fint väder i helgen.. Vi hade planerat fönstermålning och trädgårdsarbete men det blev ju inget med det pga regnet:(

Ha en mysig kväll, själv sitter jag o bloggar framför Idol på tv:)

Kraam Jenny

http://www.hemmapakrakered.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av carin johansson - 18 april 2018 13:48


Till att börja med, jag är nu förtiden en usel bloggare... Förlåt... Men fokus i livet ändrar sig, liksom intressena gör... När jag startade den här bloggen 2009, så var en av orsakerna min kroniska sjukdom, mikroskopisk polyangit, en vaskulitsjuk...

Av carin johansson - 31 oktober 2017 14:32

... jagar numera på de sälla jaktmarkerna... Ni som har hängt med här genom åren, har fått ta del av Selmas små äventyr... Men nu finns hon alltså inte hos oss längre.... Jag kan inte ens skriva raderna utan att börja gråta... I morgon är det 14 daga...

Av carin johansson - 16 augusti 2017 14:00

... och ibland känner jag att jag inte hänger med i svängarna... Hur hamnade vi i mitten av augusti...? Sommaren har gått rasande fort! Och när jag lutar mig tillbaka och tänker tillbaka, så kan jag konstatera att sommaren har varit en sådan där bra,...

Av carin johansson - 2 maj 2017 09:30

... så länge jag lever... Jaa, jag tror faktiskt det! I torsdags morse ringer min goa vän Lotta... -Har ni något planerat till Valborg? Och vi hade faktiskt inga särsklida planer... -Vill ni hänga med till Haverdal för att galoppera på stranden??? Ni...

Av carin johansson - 6 april 2017 11:33


... till det yttersta... Kan man ibland hamna i funderingar kring livets mening...   Denna sista veckan, har mentalt varit en pröving... Kantad av nattsvart, outgrundlig sorg...   I söndags skedde en fruktansvärd olycka, där 52 ungdomar i frå...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6 7 8 9
10
11
12 13
14
15 16 17
18
19 20
21
22 23
24
25
26
27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ carin i finabo med Blogkeen
Följ carin i finabo med Bloglovin'

mail


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se