Direktlänk till inlägg 12 augusti 2011

Livet...

Av carin johansson - 12 augusti 2011 05:45

… kan stundtals var svårt att förstå sig på… Vi är många, många som de senaste veckorna har sörjt, undrat och funderat… När någon rycks ifrån oss hastigt, mitt i livet, då kommer funderingarna… Genom en oerhört tragisk trafikolycka som tog tre liv, förlorade en kvinna sin make, två fina flickor sin pappa och vi en kär vän…


I dag är det dags att följa vår vän till den sista vilan…


Men mellan tårarna och funderingarna har jag ständigt återkommit till några ljusa minnesbilder som jag vill dela med mig av… Bilderna som jag bär med mig… Av en varm, generös och omtänksam vän…


 

Vår son Filip hade dragit ute en tand hos tandläkaren… Ett ingrepp som förvandlades till en riktig pärs… I en och halv timme… När vi vara klara klev vi rätt över gatan och in på ICA varpå J var den förste vi mötte. J uppmärksammade att vi såg tagna ut och undrade förstås vad som stod på. Jag berättade vad vi hade gjort och Filip visade upp sin svullna kind… Varpå J utbrister: -Vänta! Och så rusar han ut på lagret… Tillbaka kommer han med en blågul fotbollströja till Filip, som genast sken upp som en sol. –Här! Här får du, nu när du har varit en sådan kämpe! Och J kunde verkligen veta vad en blågul fotbollströja betyder för en fotbollstokig grabb, mitt under pågående VM… Passionerad fotbollsälskare som J var…


Eller som när Elfsborg hade vunnit Allsvenskan och charken var tapetserad med löpsedlar som löd: ”SM-GULD” och J räckte över en löpsedel som var ämnad åt Filip med ett stort, stort leende på läpparna…


Eller med den självklarhet som J alltid såg till att alla hade något i glasen att dricka eller att barnen hade en glass i handen…


Tack för att vi fick förmånen att ha dig som vän!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Kusin Jennie

12 augusti 2011 07:32

Tänker på er idag, många kramar

carin johansson

12 augusti 2011 15:51

Tusen tack! Kraaam

 
Ingen bild

Catrin

12 augusti 2011 07:50

Mina tankar är hos er alla i er svåra stund idag. Finns inga ord för det här ofattbara... Många kramar

carin johansson

12 augusti 2011 15:51

Tusen tack! Kraaaam

 
Min plats i solen

Min plats i solen

12 augusti 2011 11:35

Vilken underbar man er vän var. En man med hjärtat på rätta stället. Och vad fint att ni har alla de vackra och fina minnena att glädjas åt då saknaden, smärtan och sorgen blir för svår. Och de som rycks ifrån oss finns alltid med oss i vår vardag. Älskade och saknade.

Jag skickar stora styrkekramar till er idag. Ta hand om varandra.

Kram Lotta

http://minplatsisolen.blogspot.com

carin johansson

12 augusti 2011 15:52

Tusen tack! Kraaam

 
Ingen bild

Linda

12 augusti 2011 16:54

Tänkt på er hela dagen <3

carin johansson

12 augusti 2011 18:07

Tack vännen!

 
anna

anna

14 augusti 2011 00:58

Livet är svårt att förstå ibland. Förstår att ni hade en jobbig dag i fredags. Tänkte på er från jobbet.

Kram

http://coolaannna.blogspot.com

carin johansson

14 augusti 2011 09:51

Tack Anna! Kraaam

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av carin johansson - Onsdag 18 april 13:48


Till att börja med, jag är nu förtiden en usel bloggare... Förlåt... Men fokus i livet ändrar sig, liksom intressena gör... När jag startade den här bloggen 2009, så var en av orsakerna min kroniska sjukdom, mikroskopisk polyangit, en vaskulitsjuk...

Av carin johansson - 31 oktober 2017 14:32

... jagar numera på de sälla jaktmarkerna... Ni som har hängt med här genom åren, har fått ta del av Selmas små äventyr... Men nu finns hon alltså inte hos oss längre.... Jag kan inte ens skriva raderna utan att börja gråta... I morgon är det 14 daga...

Av carin johansson - 16 augusti 2017 14:00

... och ibland känner jag att jag inte hänger med i svängarna... Hur hamnade vi i mitten av augusti...? Sommaren har gått rasande fort! Och när jag lutar mig tillbaka och tänker tillbaka, så kan jag konstatera att sommaren har varit en sådan där bra,...

Av carin johansson - 2 maj 2017 09:30

... så länge jag lever... Jaa, jag tror faktiskt det! I torsdags morse ringer min goa vän Lotta... -Har ni något planerat till Valborg? Och vi hade faktiskt inga särsklida planer... -Vill ni hänga med till Haverdal för att galoppera på stranden??? Ni...

Av carin johansson - 6 april 2017 11:33


... till det yttersta... Kan man ibland hamna i funderingar kring livets mening...   Denna sista veckan, har mentalt varit en pröving... Kantad av nattsvart, outgrundlig sorg...   I söndags skedde en fruktansvärd olycka, där 52 ungdomar i frå...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ carin i finabo med Blogkeen
Följ carin i finabo med Bloglovin'

mail


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se