Direktlänk till inlägg 5 juli 2011

Kreativa....

Av carin johansson - 5 juli 2011 06:20

..... unga damer, var vad som mötte mig, när jag kom hem på lunchen igår..... Sommarlovslunken har börjat att infinna sig och barnen börjar mer och mer slå in på den lite mer avslapnade banan....


 Men mitt i allt det avkopplade, hade väl dottern och hennes kusin kommit på, att lite extra kosing skulle inte sitta fel, så här på sommarlovet.... Vad gör man då när man är 11 år och vill få in en liten hacka?


 


Jo, lösningen på problemet låg tydligen mitt framför dom! Trädgårdslandet! De två unga damerna klevade av ut och inventerade trädgården... Dom portionsförpackade allt från sallad, gräslök, rabarber till jordgubbar..... I burkar och buntar, med rosett på, för då blev det fint och skulle SÄKERT sälja bättre.... Med stor frenesi gjorde dom i ordning varsin korg för att sedan ge sig ut på säljturné i grannskapet...


En stund senare återvände det två lyckliga grönsakshandlare som var mycket nöjda med dagen.... Tur att man har snälla grannar!!! :D


Inte utan att man undrar vart det skall sluta för dessa två unga damer! :D

 
ANNONS
 
Ingen bild

Milla

5 juli 2011 07:23

Härliga ungar...ha de skönt.
Kram

 
Ewa

Ewa

5 juli 2011 10:00

Härligt med kreativa ungar!!!
De e ju inte för inte ni bor i "knalleland", haha!!
Ha det gott
kram
Ewa

http://www.hemmahosewa.blogspot.com

 
c

c

6 juli 2011 08:36

Jo, jo det skall börjas i tid:) Vilka duktiga påhittiga tjejer!!! Och vilket härligt trädgårdsland ni har. Vi försökte också få till ett sådant där för ett par år sedan men det gick väl sådär....inte alls alltså:) Om jag har koll på växthuset så får jag nöja mej med det. Men jag skulle vilja ha egen potatis!!!

Ha det gott söta Carin - kram kram!

http://www.lantlivpaholm.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av carin johansson - 18 april 2018 13:48


Till att börja med, jag är nu förtiden en usel bloggare... Förlåt... Men fokus i livet ändrar sig, liksom intressena gör... När jag startade den här bloggen 2009, så var en av orsakerna min kroniska sjukdom, mikroskopisk polyangit, en vaskulitsjuk...

Av carin johansson - 31 oktober 2017 14:32

... jagar numera på de sälla jaktmarkerna... Ni som har hängt med här genom åren, har fått ta del av Selmas små äventyr... Men nu finns hon alltså inte hos oss längre.... Jag kan inte ens skriva raderna utan att börja gråta... I morgon är det 14 daga...

Av carin johansson - 16 augusti 2017 14:00

... och ibland känner jag att jag inte hänger med i svängarna... Hur hamnade vi i mitten av augusti...? Sommaren har gått rasande fort! Och när jag lutar mig tillbaka och tänker tillbaka, så kan jag konstatera att sommaren har varit en sådan där bra,...

Av carin johansson - 2 maj 2017 09:30

... så länge jag lever... Jaa, jag tror faktiskt det! I torsdags morse ringer min goa vän Lotta... -Har ni något planerat till Valborg? Och vi hade faktiskt inga särsklida planer... -Vill ni hänga med till Haverdal för att galoppera på stranden??? Ni...

Av carin johansson - 6 april 2017 11:33


... till det yttersta... Kan man ibland hamna i funderingar kring livets mening...   Denna sista veckan, har mentalt varit en pröving... Kantad av nattsvart, outgrundlig sorg...   I söndags skedde en fruktansvärd olycka, där 52 ungdomar i frå...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5
6
7 8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ carin i finabo med Blogkeen
Följ carin i finabo med Bloglovin'

mail


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se