Direktlänk till inlägg 20 maj 2011

En ny...

Av carin johansson - 20 maj 2011 06:20

... solig morgon i paradiset... Jaaa, så kändes det faktiskt när jag traskade ut i morses.... :D Om ni inte har märkt det innan, så är mitt humör direkt kopplat till solen! ;-) Blå himmel och sol är det samma som Carin på ett strålande humör! För inte kan man hänga läpp när solen skiner??? Och det dessutom är veckans bästa dag, FREDAG!!!


 

Genom dimman börjar soljuset sakta hitta fram till Finabo....


 

Ljuvligt ljuvligt.....


 

En som oxå hade hittat ut i den arla morgonstunden..........


 

Och ser ni? Äppelträden blommar fortfarande! Men nu är det slutklämmen.... I bakgrunden ser ni en liten tjock shettis som intar sin frukost!


 

Vår veranda, omgärdad av äppleblommor......


Önskar er alla en fantastisk helg!

 
ANNONS
 
Sofia - Hildas Hem

Sofia - Hildas Hem

20 maj 2011 14:49

Det är underbart vackert. Tidiga vår- och sommarmornar är faktiskt oslagbara. Imorgon ska jag upp riktigt tidigt. Hoppas att det är så vackert då :)

Jag önskar dig en fortsatt fin fredag!
Kram Sofia

http://www.hildashem.se

 
Min plats i solen

Min plats i solen

20 maj 2011 15:12

Vilka fantastiska bilder Carin! :) Du och din kamera utgör ett utmärkt team och du har fångat den vackra morgonen så fint. Morgnar är underbara! Och vilken underbart blommande trädgård ni har. Jag förstår att ni stortrivs där. :)

Ha en fin helg och sköt om dig vännen!

Kram Lotta

http://minplatsisolen.blogspot.com

 
Camilla

Camilla

22 maj 2011 14:26

Hej raring!

Vilka fantastiska bilder - håller med dej dessa mornar är helt underbara. Var själv ute tidigt i fredags och gick ensam i trädgården är njöt. Idag känns det inte riktigt lika mysigt...

Ha det gott - kram kram!!!

http://lantlivpaholm.blogspot.com

 
Anna

Anna

23 maj 2011 13:17

Så vackert ni bor. Jag kom just från Österlen och man blir så sugen på att fixa och dona. Tyvärr tillhör jag den sorten att jag aldrig blir nöjd // Anna

http://coolaannna.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av carin johansson - Onsdag 18 april 13:48


Till att börja med, jag är nu förtiden en usel bloggare... Förlåt... Men fokus i livet ändrar sig, liksom intressena gör... När jag startade den här bloggen 2009, så var en av orsakerna min kroniska sjukdom, mikroskopisk polyangit, en vaskulitsjuk...

Av carin johansson - 31 oktober 2017 14:32

... jagar numera på de sälla jaktmarkerna... Ni som har hängt med här genom åren, har fått ta del av Selmas små äventyr... Men nu finns hon alltså inte hos oss längre.... Jag kan inte ens skriva raderna utan att börja gråta... I morgon är det 14 daga...

Av carin johansson - 16 augusti 2017 14:00

... och ibland känner jag att jag inte hänger med i svängarna... Hur hamnade vi i mitten av augusti...? Sommaren har gått rasande fort! Och när jag lutar mig tillbaka och tänker tillbaka, så kan jag konstatera att sommaren har varit en sådan där bra,...

Av carin johansson - 2 maj 2017 09:30

... så länge jag lever... Jaa, jag tror faktiskt det! I torsdags morse ringer min goa vän Lotta... -Har ni något planerat till Valborg? Och vi hade faktiskt inga särsklida planer... -Vill ni hänga med till Haverdal för att galoppera på stranden??? Ni...

Av carin johansson - 6 april 2017 11:33


... till det yttersta... Kan man ibland hamna i funderingar kring livets mening...   Denna sista veckan, har mentalt varit en pröving... Kantad av nattsvart, outgrundlig sorg...   I söndags skedde en fruktansvärd olycka, där 52 ungdomar i frå...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19 20
21
22
23 24
25
26 27 28 29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ carin i finabo med Blogkeen
Följ carin i finabo med Bloglovin'

mail


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se