Direktlänk till inlägg 7 december 2010

Mums....

Av carin johansson - 7 december 2010 06:17

I söndags kväll kom sonen på att han skulle ha fika med sig till skolan på måndag morgon.... Och det var ekande tomt i skåpen i Finabo.... Så mamman fick vackert ställa sig och baka en omgång lussekatter. Men vad gör man inte för sina änglar??? :D Och dessutom luktar det ju såååå gott med nybakat.... Mmmm....Och det blev ju lite till oss andra oxå..... Han kunde ju inte äta alla själv! ;-)


  


Och i går fick Selma bara en "liten" runda i skogen så NUUU sitter tapeten uppe! Jippi!!!! Bilder kommer.......


Ha en bra dag, mina vänner!

  

 
ANNONS
 
Ingen bild

Ingbritt

7 december 2010 07:48

...tur att du hade jäst och saffran och russin hemma! Lustigt att se att dina lussekatter ser precis likadana ut som mina...vad kan det bero på?
Kram fr mamma

 
Ingen bild

Carin

7 december 2010 10:37

Hi hi... Äpplet faller inte långt från trädet... Eller vad är det dom säger??? :D
Kram

 
Jenny

Jenny

7 december 2010 14:51

Åh vad goda de ser ut dina lussebullar!

Ser fram emot att få se tapeterna!! :)

Kraam Jenny

http://www.hemmapakrakered.blogspot.com

 
Min plats i solen

Min plats i solen

8 december 2010 18:28

Hej vännen!

Mums, lussekatterna ser så goda ut! :) Lussekatter blir man aldrig trött på. :)

Kram Lotta

http://minplatsisolen.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av carin johansson - 18 april 2018 13:48


Till att börja med, jag är nu förtiden en usel bloggare... Förlåt... Men fokus i livet ändrar sig, liksom intressena gör... När jag startade den här bloggen 2009, så var en av orsakerna min kroniska sjukdom, mikroskopisk polyangit, en vaskulitsjuk...

Av carin johansson - 31 oktober 2017 14:32

... jagar numera på de sälla jaktmarkerna... Ni som har hängt med här genom åren, har fått ta del av Selmas små äventyr... Men nu finns hon alltså inte hos oss längre.... Jag kan inte ens skriva raderna utan att börja gråta... I morgon är det 14 daga...

Av carin johansson - 16 augusti 2017 14:00

... och ibland känner jag att jag inte hänger med i svängarna... Hur hamnade vi i mitten av augusti...? Sommaren har gått rasande fort! Och när jag lutar mig tillbaka och tänker tillbaka, så kan jag konstatera att sommaren har varit en sådan där bra,...

Av carin johansson - 2 maj 2017 09:30

... så länge jag lever... Jaa, jag tror faktiskt det! I torsdags morse ringer min goa vän Lotta... -Har ni något planerat till Valborg? Och vi hade faktiskt inga särsklida planer... -Vill ni hänga med till Haverdal för att galoppera på stranden??? Ni...

Av carin johansson - 6 april 2017 11:33


... till det yttersta... Kan man ibland hamna i funderingar kring livets mening...   Denna sista veckan, har mentalt varit en pröving... Kantad av nattsvart, outgrundlig sorg...   I söndags skedde en fruktansvärd olycka, där 52 ungdomar i frå...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13 14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ carin i finabo med Blogkeen
Följ carin i finabo med Bloglovin'

mail


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se