Direktlänk till inlägg 9 november 2010

Föraning om jul....

Av carin johansson - 9 november 2010 06:15

Jag var inne hos Lena, Fritsla tyglager härom dagen och dom hade gjort så mysigt! Man riktigt längtade till advent och jul! Så mycket fint!!! Julgardiner, maileg-nissar, kuddar.... You name it....Jag fick sådan lust att börja julpyssla! Så igår lades en beställning till Panduro och i morgon är det kurs i scrapbooking inbokat och på söndag har jag och Åsa planerat in en pysselsöndag! Hi hi... Här skall pysslas!


Och känslan blev ännu mer påtaglig när man tittade ut genom fönstret i dag.... Ett alldeles vitt vinterlandskap......


Ha en bra dag, mina vänner! 
ANNONS
 
Camilla

Camilla

9 november 2010 10:49

Hej vännen!

Ja, vilket vinterlandskap - sååå fint. Tänk om det ändå kunde få ligga kvar...

Kan tänka mej att det finns mycket fint hos Lena nu. Skulle så gärna vilja åka dit en lördag men än så länge så har inte dessa lediga dagar räckt till.

Jag börjar också längta ordentligt efter jul nu - skall bli SÅ mysigt. Och jag skall bara jobba fram till Lucia:)

Ha det gott - kram kram!

http://www.lantlivpaholm.blogspot.com

 
Min plats i solen

Min plats i solen

9 november 2010 20:19

Åh, det låter härligt med både snö och en massa pyssel. :) Här fick vi ingen snö idag. Bara en massa regn. Men jag har förstått att ni längre upp har fått en hel del snö under dagen. :)

Lycka till med allt pysslande kära vän! Du visar väl lite av dina skapelser sedan? :)

Sköt om dig!
Kram Lotta

http://minplatsisolen.blogspot.com

 
Sofia

Sofia

14 november 2010 10:13

heeeej vännen!!
long time no seen, men du vet ju varför;-)
åhhh jag längtar oxå till julen tokmycket nu!! önskar att jag hade lite närmre till lena i fritsla, för den butiken verkar ju helt lovely!:-) men men, i sommar kanske man kan ta en tripp dit!! ha en fin fars-dag raring! stora kramen s.

http://signe-1.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av carin johansson - 18 april 2018 13:48


Till att börja med, jag är nu förtiden en usel bloggare... Förlåt... Men fokus i livet ändrar sig, liksom intressena gör... När jag startade den här bloggen 2009, så var en av orsakerna min kroniska sjukdom, mikroskopisk polyangit, en vaskulitsjuk...

Av carin johansson - 31 oktober 2017 14:32

... jagar numera på de sälla jaktmarkerna... Ni som har hängt med här genom åren, har fått ta del av Selmas små äventyr... Men nu finns hon alltså inte hos oss längre.... Jag kan inte ens skriva raderna utan att börja gråta... I morgon är det 14 daga...

Av carin johansson - 16 augusti 2017 14:00

... och ibland känner jag att jag inte hänger med i svängarna... Hur hamnade vi i mitten av augusti...? Sommaren har gått rasande fort! Och när jag lutar mig tillbaka och tänker tillbaka, så kan jag konstatera att sommaren har varit en sådan där bra,...

Av carin johansson - 2 maj 2017 09:30

... så länge jag lever... Jaa, jag tror faktiskt det! I torsdags morse ringer min goa vän Lotta... -Har ni något planerat till Valborg? Och vi hade faktiskt inga särsklida planer... -Vill ni hänga med till Haverdal för att galoppera på stranden??? Ni...

Av carin johansson - 6 april 2017 11:33


... till det yttersta... Kan man ibland hamna i funderingar kring livets mening...   Denna sista veckan, har mentalt varit en pröving... Kantad av nattsvart, outgrundlig sorg...   I söndags skedde en fruktansvärd olycka, där 52 ungdomar i frå...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5
6
7
8 9 10 11
12
13
14
15
16
17 18 19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ carin i finabo med Blogkeen
Följ carin i finabo med Bloglovin'

mail


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se