Direktlänk till inlägg 11 oktober 2010

Skogens konung...

Av carin johansson - 11 oktober 2010 06:04

Många är dom, som så här dax alldels i rappet är på väg ut i skogen, för att delta i årets älgjakt... T.o.m JAG har faktiskt jagat älg ett år... Året innan Filip föddes...


Jag fick dock aldrig tillfälle att skjuta någon älg och lika bra var väl det! Jag lämnar plats åt dom som är mer sugna...


Önskar er alla en härlig dag!

 
ANNONS
 
Camilla

Camilla

11 oktober 2010 13:40

Ja, nu får man passa sej för att gå ut i skogen - farligt farligt:) Hade lite söndagsmiddag hemma igår och lagade lammstek. Bjöd såklart in min rara morbror som skulle ut i skogen idag. Kan ju hoppas att man kan få laga till en älgstek så småningom också:)

Kram till dej och ha en skön vecka!!!

http://www.lantlivpaholm.blogspot.com

 
Min plats i solen

Min plats i solen

11 oktober 2010 17:12

Hej Carin!

Du, det var allt en ståtlig en det! :) Själv har jag aldrig jagat älg men däremot stått öga mot öga med flera då jag kört bil. De håller ju inte precis sig till övergångsställen. ;) Mäktiga och imponerande djur.

Jag hoppas att allt är bra med er och du får en härlig vecka. :)

Kram Lotta

http://minplatsisolen.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av carin johansson - 18 april 2018 13:48


Till att börja med, jag är nu förtiden en usel bloggare... Förlåt... Men fokus i livet ändrar sig, liksom intressena gör... När jag startade den här bloggen 2009, så var en av orsakerna min kroniska sjukdom, mikroskopisk polyangit, en vaskulitsjuk...

Av carin johansson - 31 oktober 2017 14:32

... jagar numera på de sälla jaktmarkerna... Ni som har hängt med här genom åren, har fått ta del av Selmas små äventyr... Men nu finns hon alltså inte hos oss längre.... Jag kan inte ens skriva raderna utan att börja gråta... I morgon är det 14 daga...

Av carin johansson - 16 augusti 2017 14:00

... och ibland känner jag att jag inte hänger med i svängarna... Hur hamnade vi i mitten av augusti...? Sommaren har gått rasande fort! Och när jag lutar mig tillbaka och tänker tillbaka, så kan jag konstatera att sommaren har varit en sådan där bra,...

Av carin johansson - 2 maj 2017 09:30

... så länge jag lever... Jaa, jag tror faktiskt det! I torsdags morse ringer min goa vän Lotta... -Har ni något planerat till Valborg? Och vi hade faktiskt inga särsklida planer... -Vill ni hänga med till Haverdal för att galoppera på stranden??? Ni...

Av carin johansson - 6 april 2017 11:33


... till det yttersta... Kan man ibland hamna i funderingar kring livets mening...   Denna sista veckan, har mentalt varit en pröving... Kantad av nattsvart, outgrundlig sorg...   I söndags skedde en fruktansvärd olycka, där 52 ungdomar i frå...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5 6 7 8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ carin i finabo med Blogkeen
Följ carin i finabo med Bloglovin'

mail


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se