Direktlänk till inlägg 15 september 2010

Mattor....

Av carin johansson - 15 september 2010 05:57

Hos Sköna Hem kan man nu läsa om "Mattornas okrönta drottning", Gunilla Lagerhem Ullberg. Lite extra kul tycker jag, då hon designar för ett företag i bygden, nämligen Kasthall.


Otaliga är de kändisar som trampar runt på en matta från Kasthall, men även i Finabo finns det EN matta från Kasthall. Resterande mattor kommer från det stora Varuhuset eller från moster Majas vävstuga. Kasthallsmattan flyttade in för lite mer än 1 år sedan. Ungefär samtidigt som den glada lilla beagle-valpen... Av förklarliga skäl, så var matte ganska noga med att mattan INTE skulle komma i kontakt med valpen, så mattan placerades i rummen innanför köket, där det finns en dörr att stänga till.... Smart tänkt av matte, ända tills någon en dag glömde att stänga dörren och vilken matta tror ni hunden väljer??? Självklart Kasthallsmattan... Från det att vi hämtade Selma fram till dags dato, så tror jag inte att hon har kissat mer än 10 gånger inomhus... Nu har det väl inte skett någon olycka på över 1 år.... Men en av dom där kisspölarna hamnade ju givetvis på min vita Kasthallsmatta....Resultatet blev istället att jag RULLADE IHOP mattan och lade undan den... I väntan på att hunden skulle vara "säker"... Hrmmm, undrar just om jag vågar rulla ut den igen??? :D


Önskar er alla en strålande dag!


 
ANNONS
 
Lena

Lena

15 september 2010 09:19

Hahaha, ja typiskt! Klart att du ska ta fram den nu!! Läste det fina reportaget i Sköna hem! Anna har ju jobbat på Kasthall i flera år och bla varit assistent åt Gunilla. Kul! Ha en bra dag!

http://aratorp.blogspot.com

 
Camilla

Camilla

15 september 2010 11:08

Hi hi - ja de kan våra små husdjur...hoppas du kan ta fram din fina matta nu igen - synd att den skall behöva ligga ihoprullad!

Önskar även dej en strålande onsdag vännen - kram kram!

http://www.lantlivpaholm.blogspot.com

 
anne

anne

15 september 2010 19:47

Raring raring:) Ja här rensas det med stooora stooora kvasten. Bort från vissa trista människor och skapa ett nytt friskt liv hihi. Mattor och jag, dåligt. Har så fina golv så jag idds knappt lägga på några. Tack goa för awarden. Skall ta tag i den, tack tack vad glad jag blir. Ha det bäst kramkram A

http://stjarnorochchampagne.blogspot.com

 
Min plats i solen

Min plats i solen

15 september 2010 22:02

Hej vännen!

Jag kan riktigt se dig framför mig hur du försöker skydda din matta och till slut tar beslutet att rulla ihop den. ;) Men jag hoppas att du kan rulla ut den nu igen? Vad är det för mening med en vacker matta om man inte kan ha den framme? Nej, rulla ut din vackra matta vännen och njut av den. Blir det fler olyckor på den så får du väl helt enkelt se det som en del av livets charm och er fina hund. ;)

Ha det så bra vännen och återigen ett stort tack för den fina awarden. :)

Kram Lotta

http://minplatsisolen.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av carin johansson - 18 april 2018 13:48


Till att börja med, jag är nu förtiden en usel bloggare... Förlåt... Men fokus i livet ändrar sig, liksom intressena gör... När jag startade den här bloggen 2009, så var en av orsakerna min kroniska sjukdom, mikroskopisk polyangit, en vaskulitsjuk...

Av carin johansson - 31 oktober 2017 14:32

... jagar numera på de sälla jaktmarkerna... Ni som har hängt med här genom åren, har fått ta del av Selmas små äventyr... Men nu finns hon alltså inte hos oss längre.... Jag kan inte ens skriva raderna utan att börja gråta... I morgon är det 14 daga...

Av carin johansson - 16 augusti 2017 14:00

... och ibland känner jag att jag inte hänger med i svängarna... Hur hamnade vi i mitten av augusti...? Sommaren har gått rasande fort! Och när jag lutar mig tillbaka och tänker tillbaka, så kan jag konstatera att sommaren har varit en sådan där bra,...

Av carin johansson - 2 maj 2017 09:30

... så länge jag lever... Jaa, jag tror faktiskt det! I torsdags morse ringer min goa vän Lotta... -Har ni något planerat till Valborg? Och vi hade faktiskt inga särsklida planer... -Vill ni hänga med till Haverdal för att galoppera på stranden??? Ni...

Av carin johansson - 6 april 2017 11:33


... till det yttersta... Kan man ibland hamna i funderingar kring livets mening...   Denna sista veckan, har mentalt varit en pröving... Kantad av nattsvart, outgrundlig sorg...   I söndags skedde en fruktansvärd olycka, där 52 ungdomar i frå...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23
24
25
26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ carin i finabo med Blogkeen
Följ carin i finabo med Bloglovin'

mail


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se