Direktlänk till inlägg 14 september 2010

Award.....

Av carin johansson - 14 september 2010 05:37

Jag har fått en award av goaste Jenny med den fina bloggen Hemma på Kråkered. Tack snälla söta Jenny! Alltid extra roligt med uppskattning!


När man får denna award skall man berätta om tre saker som ligger en varmt om hjärtat, visa sitt favoritfoto, och skicka vidare till 5 andra bloggar.


* Min familj (så klart, inkl Selma)

*Hästar och ridning (min stora passion i livet)

*Resa (älskar att resa)


Men så var det det här med favoritfoto.... Har många kort som jag är förtjusta i.... Men ett speciellt kort står på mitt nattygsbord och det är ett foto av Filip när han är någon vecka gammal...

  

Varje gång jag ser kortet, minns jag den där lilla lyckobubblan av stolthet och lycka jag gick runt i.... =))


Jag väljer att skicka awarden vidare till följande bloggar:


Grodans Dagbok


Aratorp


Min plats i solen


Stjärnor och Champange


Signe 1Önskar er alla en strålande dag!!! 
ANNONS
 
Camilla

Camilla

14 september 2010 11:07

Hej och GRATTIS till fin award! Vilket ljuvligt foto av Philip - usch va tiden springer iväg fort...

Hoppas du har en go vecka - trots detta ruskväder vi bjuds på idag:) Kram kram!

http://www.lantlivpaholm.blogspot.com

 
Jenny

Jenny

14 september 2010 14:46

Hej Vännen!
Tack söta du för goa ord! Ja, här är det mys- o viloläge som gäller idag!

Vilken fin bild på din Filip som bebbe:)

Kraam Jenny

http://www.hemmapakrakered.blogspot.com

 
Sofia

Sofia

14 september 2010 21:20

men vad söööt han var din lilla pojke!!:-))

och tack sötaste du för awarden, vad glad jag blir!! värmer verkligen...

ha det bääääst!

stora kramen sofia

http://signe-1.blogspot.com

 
Min plats i solen

Min plats i solen

15 september 2010 21:56

Hej vännen!

Grattis till din award! :) Den är du verkligen värd för allt ditt arbete med din fina blogg. Det är alltid lika roligt att kika in här hos dig och få följa en liten del av din vardag. :) Och det är precis lika roligta tt se dina alltid rara och omtänksamma kommentarer på min blogg. :)

Hjälp, vilket gulligt kort! :) Jag förstår att det är ett favoritkort. :)

Dessutom ett jättestort TACK för att du skickar awarden vidare till mig. Vad glad jag blir! :) Det värmer gott i hjärtat och det är alltid roligt att få uppskattning för det man gör. Det inspirerar till att blogga vidare. Så tack rara du för din generositet. :)

Ha en fin kväll vännen!
Kram Lotta

http://minplatsisolen.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av carin johansson - Onsdag 18 april 13:48


Till att börja med, jag är nu förtiden en usel bloggare... Förlåt... Men fokus i livet ändrar sig, liksom intressena gör... När jag startade den här bloggen 2009, så var en av orsakerna min kroniska sjukdom, mikroskopisk polyangit, en vaskulitsjuk...

Av carin johansson - 31 oktober 2017 14:32

... jagar numera på de sälla jaktmarkerna... Ni som har hängt med här genom åren, har fått ta del av Selmas små äventyr... Men nu finns hon alltså inte hos oss längre.... Jag kan inte ens skriva raderna utan att börja gråta... I morgon är det 14 daga...

Av carin johansson - 16 augusti 2017 14:00

... och ibland känner jag att jag inte hänger med i svängarna... Hur hamnade vi i mitten av augusti...? Sommaren har gått rasande fort! Och när jag lutar mig tillbaka och tänker tillbaka, så kan jag konstatera att sommaren har varit en sådan där bra,...

Av carin johansson - 2 maj 2017 09:30

... så länge jag lever... Jaa, jag tror faktiskt det! I torsdags morse ringer min goa vän Lotta... -Har ni något planerat till Valborg? Och vi hade faktiskt inga särsklida planer... -Vill ni hänga med till Haverdal för att galoppera på stranden??? Ni...

Av carin johansson - 6 april 2017 11:33


... till det yttersta... Kan man ibland hamna i funderingar kring livets mening...   Denna sista veckan, har mentalt varit en pröving... Kantad av nattsvart, outgrundlig sorg...   I söndags skedde en fruktansvärd olycka, där 52 ungdomar i frå...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23
24
25
26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ carin i finabo med Blogkeen
Följ carin i finabo med Bloglovin'

mail


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se