Direktlänk till inlägg 13 augusti 2010

Nätshopping....

Av carin johansson - 13 augusti 2010 05:58

I går kväll passade vi på att storhandla. Barnen ville förnya garderoberna inför skolstarten. Om jag gillar nätshopping? Mycket!!! Hur smidigt som helst!!! Passar mig perfekt! Jag börjar inse att jag mer och mer förvandlas till en lantlolla.... Hi hi.... Skämt och sido..... Arbetar heltid, gård, två barn, två hästar och en hund..... Tiden känns ganska knapp ibland och då är HM Shop online  ett strålande alternativ!!! :))


Lite smakprov på vad Matilda valde.....


Och detta föll Filip i smaken....


Jag glömde ju berätta hur tandläkarebesöket gick.... Ronja, den lilla plutten, har aldrig visat upp sina tänder innan och behövde absolut inte göra någonting! Perfekt! :)) Picasso har ju uppnått en ålder av 17 år... Lite raspande på kanterna men för övrigt var även han helt ok. Men tanke på åldern var tandstatusen mycket god, sa tandläkraren. Så nu kan dom tugga på i ett år till! :D


Däremot har vår lilla Selma inte varit så pigg i veckan.... Därför blev det ett besök hos veterinären i går för provtagning för ev borelia eller erlichia.... Matte vet inte riktigt vad hon hoppas på..... Hon vill bara ha tillbaka den glada busiga lilla Semlan........


Önskar er alla en bra dag!


 
ANNONS
 
Mycket annat och lite betong

Mycket annat och lite betong

15 augusti 2010 20:33

Visst är det bra att beställa på nätet.
Hoppas Selma snart är pigg igen. Erlichia har vår hund haft två gånger.

Ha det bra!
Agneta

http://blandadbetong.blogspot.com

 
anne

anne

15 augusti 2010 22:11

Raring hur är det med vår kära Selma???? Nätet är bäst. Shoppar hellere där än i affärer:)Ha det bäst vännen/ Kramkram Anne

http://stjarnorochchampagne.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av carin johansson - Onsdag 18 april 13:48


Till att börja med, jag är nu förtiden en usel bloggare... Förlåt... Men fokus i livet ändrar sig, liksom intressena gör... När jag startade den här bloggen 2009, så var en av orsakerna min kroniska sjukdom, mikroskopisk polyangit, en vaskulitsjuk...

Av carin johansson - 31 oktober 2017 14:32

... jagar numera på de sälla jaktmarkerna... Ni som har hängt med här genom åren, har fått ta del av Selmas små äventyr... Men nu finns hon alltså inte hos oss längre.... Jag kan inte ens skriva raderna utan att börja gråta... I morgon är det 14 daga...

Av carin johansson - 16 augusti 2017 14:00

... och ibland känner jag att jag inte hänger med i svängarna... Hur hamnade vi i mitten av augusti...? Sommaren har gått rasande fort! Och när jag lutar mig tillbaka och tänker tillbaka, så kan jag konstatera att sommaren har varit en sådan där bra,...

Av carin johansson - 2 maj 2017 09:30

... så länge jag lever... Jaa, jag tror faktiskt det! I torsdags morse ringer min goa vän Lotta... -Har ni något planerat till Valborg? Och vi hade faktiskt inga särsklida planer... -Vill ni hänga med till Haverdal för att galoppera på stranden??? Ni...

Av carin johansson - 6 april 2017 11:33


... till det yttersta... Kan man ibland hamna i funderingar kring livets mening...   Denna sista veckan, har mentalt varit en pröving... Kantad av nattsvart, outgrundlig sorg...   I söndags skedde en fruktansvärd olycka, där 52 ungdomar i frå...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ carin i finabo med Blogkeen
Följ carin i finabo med Bloglovin'

mail


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se