Direktlänk till inlägg 12 augusti 2010

Sommarens höjdpunkt....

Av carin johansson - 12 augusti 2010 06:25

... var ju förstås "bonnabröllopet" i Finabo...... Vilken dag och vilket bröllop vi fick vara med på. Och lite extra kul tyckte ju förstås jag att det var, eftersom min lilla ängel var tillfrågad om hon ville vara brudnäbb.....


     


Matilda med självaste vigselbeviset i handen! Stor uppgift.... ;-)


   


Dagen till ära så åkte vi till frissan får att göra oss "extra" fina.... Gissa om det var en liten prinsessa som njöt där hon satt och blev fixad i stolen? :D


Klänningen som Matilda hade kom från Kappahls kollektion "Vintage" som dom släppte tidigt i våras.... Jag högg den direkt, när jag såg den! Tyckte att det stod " MATILDA" på den..... :D  

  

Dom tre söta ungarna som var med på bröllopet och fick en kväll dom sent skall glömma!!! :D


  


Hela familjen Håkansson-Jensen anländer till bröllopsfesten......


Önskar er alla en härlig dag!


 
ANNONS
 
Jenny

Jenny

12 augusti 2010 15:43

Hej Vännen!
Vilka fina bilder från bonnabröllopet! Matilda är så söt i sin klänning! Är hon inte lite lik Reese Witherspoon förresten?? :)
Vad bra att hon inte fått migränanfallen på ett tag nu, hoppas det fortsätter så!

Gick det bra för hästarna hos tandläkaren igår förresten? :)

Kraam Jenny

http://www.hemmapakrakered.blogspot.com

 
anne

anne

12 augusti 2010 22:15

Hoho hur är det med semlan??? Blir lite orolig, har inte varit inne på fb..Vad fina dom är på bröllopet och framförallt tjejan:) Hoppas att allt är bra med er. Ha det bäst/ Kramkram Anne

http://stjarnorochchampagne.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av carin johansson - Onsdag 18 april 13:48


Till att börja med, jag är nu förtiden en usel bloggare... Förlåt... Men fokus i livet ändrar sig, liksom intressena gör... När jag startade den här bloggen 2009, så var en av orsakerna min kroniska sjukdom, mikroskopisk polyangit, en vaskulitsjuk...

Av carin johansson - 31 oktober 2017 14:32

... jagar numera på de sälla jaktmarkerna... Ni som har hängt med här genom åren, har fått ta del av Selmas små äventyr... Men nu finns hon alltså inte hos oss längre.... Jag kan inte ens skriva raderna utan att börja gråta... I morgon är det 14 daga...

Av carin johansson - 16 augusti 2017 14:00

... och ibland känner jag att jag inte hänger med i svängarna... Hur hamnade vi i mitten av augusti...? Sommaren har gått rasande fort! Och när jag lutar mig tillbaka och tänker tillbaka, så kan jag konstatera att sommaren har varit en sådan där bra,...

Av carin johansson - 2 maj 2017 09:30

... så länge jag lever... Jaa, jag tror faktiskt det! I torsdags morse ringer min goa vän Lotta... -Har ni något planerat till Valborg? Och vi hade faktiskt inga särsklida planer... -Vill ni hänga med till Haverdal för att galoppera på stranden??? Ni...

Av carin johansson - 6 april 2017 11:33


... till det yttersta... Kan man ibland hamna i funderingar kring livets mening...   Denna sista veckan, har mentalt varit en pröving... Kantad av nattsvart, outgrundlig sorg...   I söndags skedde en fruktansvärd olycka, där 52 ungdomar i frå...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ carin i finabo med Blogkeen
Följ carin i finabo med Bloglovin'

mail


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se