Direktlänk till inlägg 10 augusti 2010

Dagens ros....

Av carin johansson - 10 augusti 2010 15:52

.... ger jag till distrikstsläkare Per Sjödin på Medhelp, Fritsla Vårdcentral. Vilken underbar läkare vi har i Fritsla! Han har en otrolig förmåga att ta sig an sina patienter. Nu har jag själv sluppit att var patient, men har ju suttit jämte när han har tagit emot och undersökt mina barn. Med glimten i ögat talar han TILL barnen och inte över huvudet på dem......Dessvärre är väl diagnosen migrän inget vidare kul.... Bara att hålla tummarna att det var en tillfällighet att anfallen kom så tätt i sommar.....


Önskar er en fortsatt bra dag!

 
ANNONS
 
Jenny

Jenny

10 augusti 2010 21:10

Hej Vännen!
En sån läkare är väl värd en ros:)

Hoppas migränanfallen minskar..

Kraam Jenny

http://www.hemmapakrakered.blogspot.com

 
Min plats i solen

Min plats i solen

11 augusti 2010 09:39

Hej Carin!

Härligt när man har en sådan bra läkare som man känner stort förtroende för. Det är värt mycket. :)

Jag hoppas att dotterns migrän blir bättre.

Ha en fin dag!
Kram Lotta

http://minplatsisolen.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av carin johansson - 18 april 2018 13:48


Till att börja med, jag är nu förtiden en usel bloggare... Förlåt... Men fokus i livet ändrar sig, liksom intressena gör... När jag startade den här bloggen 2009, så var en av orsakerna min kroniska sjukdom, mikroskopisk polyangit, en vaskulitsjuk...

Av carin johansson - 31 oktober 2017 14:32

... jagar numera på de sälla jaktmarkerna... Ni som har hängt med här genom åren, har fått ta del av Selmas små äventyr... Men nu finns hon alltså inte hos oss längre.... Jag kan inte ens skriva raderna utan att börja gråta... I morgon är det 14 daga...

Av carin johansson - 16 augusti 2017 14:00

... och ibland känner jag att jag inte hänger med i svängarna... Hur hamnade vi i mitten av augusti...? Sommaren har gått rasande fort! Och när jag lutar mig tillbaka och tänker tillbaka, så kan jag konstatera att sommaren har varit en sådan där bra,...

Av carin johansson - 2 maj 2017 09:30

... så länge jag lever... Jaa, jag tror faktiskt det! I torsdags morse ringer min goa vän Lotta... -Har ni något planerat till Valborg? Och vi hade faktiskt inga särsklida planer... -Vill ni hänga med till Haverdal för att galoppera på stranden??? Ni...

Av carin johansson - 6 april 2017 11:33


... till det yttersta... Kan man ibland hamna i funderingar kring livets mening...   Denna sista veckan, har mentalt varit en pröving... Kantad av nattsvart, outgrundlig sorg...   I söndags skedde en fruktansvärd olycka, där 52 ungdomar i frå...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ carin i finabo med Blogkeen
Följ carin i finabo med Bloglovin'

mail


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se