Direktlänk till inlägg 10 augusti 2010

läkarbesök....

Av carin johansson - 10 augusti 2010 06:56

.... har vi på agendan i dag. Dottern har den senaste tiden drabbats av svår huvudvärk som kommer med tät anfall, så jag käner att vi måste göra en ordentlig utredning. Är det någon av er som har erfarenhet av barnmigrän? I så fall mottages all information tacksamt!!!Tyvärr har hon ju en del att brås på.... Ja, jag är inte så illa drabbad, men det finns andra i släkten som har det betydligt värre.....


Usch, jag tycker så fruktansvärt synd om henne när hon ligger helt utslagen och kämpar med sin fruktansvärda huvudvärk.... :( 

Man känner sig sååå maktlös!!!


Ha en bra dag!


 
ANNONS
 
Jenny

Jenny

10 augusti 2010 10:20

Hej Vännen!
Vad jobbigt för din dotter att ha sån huvudvärk!Hoppas det går bra hos läkaren och att hon får den hjälp hon behöver.

Sköt om er!

Kraam Jenny

http://www.hemmapakrakered.blogspot.com

 
Affi

Affi

10 augusti 2010 11:31

Usch låter inget kul med sådan huvudvärk =( vet ju oxå hur det är att ha migrän. Hoppas det går bra hos läkaren idag och att dom kan hjälpa henne!
kram

http://grodansdagbok.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av carin johansson - 18 april 2018 13:48


Till att börja med, jag är nu förtiden en usel bloggare... Förlåt... Men fokus i livet ändrar sig, liksom intressena gör... När jag startade den här bloggen 2009, så var en av orsakerna min kroniska sjukdom, mikroskopisk polyangit, en vaskulitsjuk...

Av carin johansson - 31 oktober 2017 14:32

... jagar numera på de sälla jaktmarkerna... Ni som har hängt med här genom åren, har fått ta del av Selmas små äventyr... Men nu finns hon alltså inte hos oss längre.... Jag kan inte ens skriva raderna utan att börja gråta... I morgon är det 14 daga...

Av carin johansson - 16 augusti 2017 14:00

... och ibland känner jag att jag inte hänger med i svängarna... Hur hamnade vi i mitten av augusti...? Sommaren har gått rasande fort! Och när jag lutar mig tillbaka och tänker tillbaka, så kan jag konstatera att sommaren har varit en sådan där bra,...

Av carin johansson - 2 maj 2017 09:30

... så länge jag lever... Jaa, jag tror faktiskt det! I torsdags morse ringer min goa vän Lotta... -Har ni något planerat till Valborg? Och vi hade faktiskt inga särsklida planer... -Vill ni hänga med till Haverdal för att galoppera på stranden??? Ni...

Av carin johansson - 6 april 2017 11:33


... till det yttersta... Kan man ibland hamna i funderingar kring livets mening...   Denna sista veckan, har mentalt varit en pröving... Kantad av nattsvart, outgrundlig sorg...   I söndags skedde en fruktansvärd olycka, där 52 ungdomar i frå...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ carin i finabo med Blogkeen
Följ carin i finabo med Bloglovin'

mail


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se