Direktlänk till inlägg 1 juli 2010

Prickig korv....

Av carin johansson - 1 juli 2010 06:31

...är vad jag ser ut som för tillfället! Jag blir snart galen! Jag tror att det är nässelutslag som har drabbat mig... Vet inte hundra, men något underligt är det....

  


Vid lunchtid i går så var det ganska ok, så jag trodde faktiskt att alltihop höll på att lägga sig... MEN så fel jag hade.... I går kväll blev allt MYCKET värre och nu har jag även på benen.... Suck.... Någon hade en teori om att man kan få nässelutslag av stress... Har i och för sig haft lite mycket runt omkring mig just nu... Och på lördag är det ju BRÖLLOP!!!!


SKöt om er! Kraaaam

 
ANNONS
 
Affi

Affi

1 juli 2010 08:23

Det ser inte alls kul ut! Provat någon allergi tablett?
krya på dig

http://grodansdagbok.blogg.se

 
Ingen bild

Carn

1 juli 2010 08:34

Tack Affi! Jag har norpat av Filles mediciner... ;)

 
Lena

Lena

1 juli 2010 09:15

Meeen Carin vad du ser ut! Är det höet? Jag gissade ju på soleksem, men det var nog out of line... Kortisonsalva? Nej, jag har ingen aning, jag säljer tyg... Hoppas det lägger sig tills på lördag iaf! Kraaam!

http://aratorp.blogspot.com

 
Sofia

Sofia

1 juli 2010 14:54

Men vännen, det där såg inget vidare skoj ut!!:-( Kanske vore läge att kolla upp det om det bara blir värre...ser ut som nån allergisk reaktion ialla fall! Krya på dig till helgen!!

Kramkram Sofia

http://signe-1.blogspot.com

 
anne

anne

1 juli 2010 22:25

Men hallå raring...Det ser ut som nässelutslag och det verkar som att det vandrar på dig. Wictor had det för ca 2 år sedan och det vandrade på kroppen i 3 dygn till slut fick han en cortisonspruta och då försvann det. Ja förstår att du får panik om det är bröllop på lördag. Ring vårdcentralen och kolla med en spruta. Åh vännen hoppas att det går över snabbt/ Stor kram från mig

http://stjarnorochchampagne.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av carin johansson - 18 april 2018 13:48


Till att börja med, jag är nu förtiden en usel bloggare... Förlåt... Men fokus i livet ändrar sig, liksom intressena gör... När jag startade den här bloggen 2009, så var en av orsakerna min kroniska sjukdom, mikroskopisk polyangit, en vaskulitsjuk...

Av carin johansson - 31 oktober 2017 14:32

... jagar numera på de sälla jaktmarkerna... Ni som har hängt med här genom åren, har fått ta del av Selmas små äventyr... Men nu finns hon alltså inte hos oss längre.... Jag kan inte ens skriva raderna utan att börja gråta... I morgon är det 14 daga...

Av carin johansson - 16 augusti 2017 14:00

... och ibland känner jag att jag inte hänger med i svängarna... Hur hamnade vi i mitten av augusti...? Sommaren har gått rasande fort! Och när jag lutar mig tillbaka och tänker tillbaka, så kan jag konstatera att sommaren har varit en sådan där bra,...

Av carin johansson - 2 maj 2017 09:30

... så länge jag lever... Jaa, jag tror faktiskt det! I torsdags morse ringer min goa vän Lotta... -Har ni något planerat till Valborg? Och vi hade faktiskt inga särsklida planer... -Vill ni hänga med till Haverdal för att galoppera på stranden??? Ni...

Av carin johansson - 6 april 2017 11:33


... till det yttersta... Kan man ibland hamna i funderingar kring livets mening...   Denna sista veckan, har mentalt varit en pröving... Kantad av nattsvart, outgrundlig sorg...   I söndags skedde en fruktansvärd olycka, där 52 ungdomar i frå...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28 29 30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ carin i finabo med Blogkeen
Följ carin i finabo med Bloglovin'

mail


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se