Direktlänk till inlägg 21 april 2010

Vinprovning....

Av carin johansson - 21 april 2010 06:09

I kväll är det vinprovning som står på schemat. Vita viner från Alsace... I kväll skall jag INTE dricka ur alla glasen, vilket jag gjorde förra gången... Det var en GRYMT lång torsdag efter den vinprovningen.... Jag kan ju åtminstone intala mig det innan jag går dit... ;))


vinglas


Följetongen med mor och far verkar åtminstone få ett slut... I går eftermiddag kom dom till slut till Ancona i Italien. Något mörbultade efter att ha blivit hänvisad till GOLVET som härbärge för natten... I Ancona väntade bussar för vidare transport till Rimini och så en hotellövernattning innan den långa bussturen hem startar. Men det skall åtminstone vara svenska bussar med fungerande toaletter ombord... Dom första bussarna som avgick från Grekland var grekiska bussar UTAN fungerande toaletter och grekiska chaufförer som vägrade stanna... Underbar situation!!! Då känns det nog oerhört LÅÅÅNGT till Sverige.....


Ha en riktigt bra dag! Kraaam

 
ANNONS
 
Ingen bild

Catrin

21 april 2010 07:49

Risken är väl att det blir en tung torsdag ändå! Du får väl göra som de riktiga vinprovarna, spotta ut vinet! Stackars Ingemar och Ingbritt, de har verkligen fått sig en resa som de sent kommer att glömma! Vi syns på lördag! Kramar

 
Sofia

Sofia

21 april 2010 08:55

Men vad trevligt med vinprovning, det lät som en helt okej onsdag, hihi...Ta't lugnt vara,*ler*.

Det lät som en väldigt jobbig resa för dina föräldrar hör jag, stackars!!

Ha en finfin dag!!

Stora kramen Sofia

http://signe-1.blogspot.com

 
Camilla

Camilla

21 april 2010 09:33

God morgon kära du!

Va mysigt med vinprovning - å jag bara älskar just Alsace viner. Vi bilade ner i Alsace en gång och njöt av dessa ljuva viner.

Hoppas dina föräldrar snart är hemme - fy vilket trist slut den - antagligen härliga semestern fick.

Ha en skön dag - kram kram!

http://www.lantlivpaholm.blogspot.com

 
Jenny

Jenny

21 april 2010 12:21

Hej Vännen!
Vad kul med vinprovning:)

Hoppas hemresan går bra för dina föräldrar, skönt att det är svenska bussar med toa i alla fall..

Ha det gott!

kraam Jenny

http://www.hemmapakrakered.blogspot.com

 
anne

anne

21 april 2010 21:10

Fniss lycka till på den vinprovningen...och vad skönt att dom är på väg hem, dina föräldrar/ Kramkram Anne

http://stjarnorochchampagne.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av carin johansson - Torsdag 6 april 11:33


... till det yttersta... Kan man ibland hamna i funderingar kring livets mening...   Denna sista veckan, har mentalt varit en pröving... Kantad av nattsvart, outgrundlig sorg...   I söndags skedde en fruktansvärd olycka, där 52 ungdomar i frå...

Av carin johansson - Fredag 24 mars 15:22


Ni som har hängt med, kommer kanske i håg att jag startade den här bloggen från allra första början på grund av min sjukdom, mikroskopisk polyangit. När jag insjuknade år 2005, så kände jag mig så extremt ensam med den här diagnosen... Det fanns verk...

Av carin johansson - Onsdag 1 feb 15:59


... över att dotterns ridolycka, för två veckor sedan, slutade så väl som den gjorde...   Vi var på hoppträning och alldeles i början av passet så börjar en häst skena... Rakt mot Matilda och Herkules... Och stackars Herkules tror att han är utsa...

Av carin johansson - Tisdag 10 jan 09:44


I Finabo bor det ju numera två hundar... Hundflocken utökades för 2 år sedan med en tax, efter att sonens idoga TJATANDE lyckades få sin mamma att ge upp... Mamman var ganska nöjd med EN hund, men det var inte sonen... Han var HELT övertygad om att h...

Av carin johansson - Torsdag 5 jan 14:19


... och VIPS så har vi hoppat några dagar in på nya året! Nytt år, nya utmaningar och nya möjligheter!       För oss i Finabo, så har livet de senaste åren, mer och mer kommit att kretsa kring min stora passion i livet - häst. Sedan Herkules...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16 17
18
19 20 21 22 23 24
25
26 27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ carin i finabo med Blogkeen
Följ carin i finabo med Bloglovin'

mail


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se