Direktlänk till inlägg 21 april 2010

Vinprovning....

Av carin johansson - 21 april 2010 06:09

I kväll är det vinprovning som står på schemat. Vita viner från Alsace... I kväll skall jag INTE dricka ur alla glasen, vilket jag gjorde förra gången... Det var en GRYMT lång torsdag efter den vinprovningen.... Jag kan ju åtminstone intala mig det innan jag går dit... ;))


vinglas


Följetongen med mor och far verkar åtminstone få ett slut... I går eftermiddag kom dom till slut till Ancona i Italien. Något mörbultade efter att ha blivit hänvisad till GOLVET som härbärge för natten... I Ancona väntade bussar för vidare transport till Rimini och så en hotellövernattning innan den långa bussturen hem startar. Men det skall åtminstone vara svenska bussar med fungerande toaletter ombord... Dom första bussarna som avgick från Grekland var grekiska bussar UTAN fungerande toaletter och grekiska chaufförer som vägrade stanna... Underbar situation!!! Då känns det nog oerhört LÅÅÅNGT till Sverige.....


Ha en riktigt bra dag! Kraaam

 
ANNONS
 
Ingen bild

Catrin

21 april 2010 07:49

Risken är väl att det blir en tung torsdag ändå! Du får väl göra som de riktiga vinprovarna, spotta ut vinet! Stackars Ingemar och Ingbritt, de har verkligen fått sig en resa som de sent kommer att glömma! Vi syns på lördag! Kramar

 
Sofia

Sofia

21 april 2010 08:55

Men vad trevligt med vinprovning, det lät som en helt okej onsdag, hihi...Ta't lugnt vara,*ler*.

Det lät som en väldigt jobbig resa för dina föräldrar hör jag, stackars!!

Ha en finfin dag!!

Stora kramen Sofia

http://signe-1.blogspot.com

 
Camilla

Camilla

21 april 2010 09:33

God morgon kära du!

Va mysigt med vinprovning - å jag bara älskar just Alsace viner. Vi bilade ner i Alsace en gång och njöt av dessa ljuva viner.

Hoppas dina föräldrar snart är hemme - fy vilket trist slut den - antagligen härliga semestern fick.

Ha en skön dag - kram kram!

http://www.lantlivpaholm.blogspot.com

 
Jenny

Jenny

21 april 2010 12:21

Hej Vännen!
Vad kul med vinprovning:)

Hoppas hemresan går bra för dina föräldrar, skönt att det är svenska bussar med toa i alla fall..

Ha det gott!

kraam Jenny

http://www.hemmapakrakered.blogspot.com

 
anne

anne

21 april 2010 21:10

Fniss lycka till på den vinprovningen...och vad skönt att dom är på väg hem, dina föräldrar/ Kramkram Anne

http://stjarnorochchampagne.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av carin johansson - Onsdag 18 april 13:48


Till att börja med, jag är nu förtiden en usel bloggare... Förlåt... Men fokus i livet ändrar sig, liksom intressena gör... När jag startade den här bloggen 2009, så var en av orsakerna min kroniska sjukdom, mikroskopisk polyangit, en vaskulitsjuk...

Av carin johansson - 31 oktober 2017 14:32

... jagar numera på de sälla jaktmarkerna... Ni som har hängt med här genom åren, har fått ta del av Selmas små äventyr... Men nu finns hon alltså inte hos oss längre.... Jag kan inte ens skriva raderna utan att börja gråta... I morgon är det 14 daga...

Av carin johansson - 16 augusti 2017 14:00

... och ibland känner jag att jag inte hänger med i svängarna... Hur hamnade vi i mitten av augusti...? Sommaren har gått rasande fort! Och när jag lutar mig tillbaka och tänker tillbaka, så kan jag konstatera att sommaren har varit en sådan där bra,...

Av carin johansson - 2 maj 2017 09:30

... så länge jag lever... Jaa, jag tror faktiskt det! I torsdags morse ringer min goa vän Lotta... -Har ni något planerat till Valborg? Och vi hade faktiskt inga särsklida planer... -Vill ni hänga med till Haverdal för att galoppera på stranden??? Ni...

Av carin johansson - 6 april 2017 11:33


... till det yttersta... Kan man ibland hamna i funderingar kring livets mening...   Denna sista veckan, har mentalt varit en pröving... Kantad av nattsvart, outgrundlig sorg...   I söndags skedde en fruktansvärd olycka, där 52 ungdomar i frå...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16 17
18
19 20 21 22 23 24
25
26 27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ carin i finabo med Blogkeen
Följ carin i finabo med Bloglovin'

mail


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se