Direktlänk till inlägg 7 december 2009

måndag morgon....

Av carin johansson - 7 december 2009 06:07

En helg går så rasande fort! I synnerhet när man har fullspäckat program.... Började med glöggkväll i hop med goda vänner i fredags. Sist vi sågs var vi ute på resturang och käka en bit mat. Den stackars servitrisen som skulle servera oss hade fullt upp med att ens komma i kontakt med oss, när våra ljudliga och livliga disskutioner sätter i gång... Hi hi....


Lördagen var så vigd åt det stora projektet att få ut den gamla pannan... Det var det värsta jobb Mårten någonsin hade gett sig på, alla kategorier.... Men Mårten och svärfar jobbade envist på och lyckades efter ett antal timmar och en mindre eldsvåda senare, få isär den gamla pannan i lagom delar för att kunna bära ut den...


Kan säga att det låg en dimma i hela huset... Luktade som en värre svetsverkstad... Hur golven såg ut vill jag inte ens prata om... Kan säga att när det här pannäventyret är över, så väntar golven på att bli bonade! Lagom till jul.... Nu återstår det bara att få in den nya pannan nästa helg... Men dom problemen tar vi då!


I går hade jag och Mårten en dag för oss själva på Hudlyftet i Vargön. Så underbart!!!! Och välbehövligt!!!! Vi fick skäll båda två för att vi ignorerar våra kroppar och bara köra på.... Vi får nog skärpa oss och unna oss lite mer massage och strechning....


I kväll skall vi tapetsera. Den här gången har målningen fungerat utan att färgen har spruckit... Tur när man lär sig av misstagen... Skall bli skönt att få avsluta det projektet.Ha en bra måndag!
 
ANNONS
 
Camilla

Camilla

7 december 2009 07:35

Men Carin va du är uppe tidigt och bloggar jämt :)

Va ni håller på hemma - var rädd om er...men visst är det kul när det blir färdigt och fint:) Låter som ni har haft en topp helg. Det där med spa tillsammans med maken skulle vara något för oss också...

Ha en go vecka - kram!

http://www.lantlivpaholm.blogspot.com

 
Jenny

Jenny

7 december 2009 15:34

Hej Carin!
Oj plocka isär den gamla pannan lät inte som någon lätt match! Vad skönt att det är klart nu iaf:)

Vad mysigt med spahelg på tu man hand för dig o din make!

Lyckat till med tapetseringen ikväll!

Kraam Jenny

http://www.hemmapakrakered.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av carin johansson - 18 april 2018 13:48


Till att börja med, jag är nu förtiden en usel bloggare... Förlåt... Men fokus i livet ändrar sig, liksom intressena gör... När jag startade den här bloggen 2009, så var en av orsakerna min kroniska sjukdom, mikroskopisk polyangit, en vaskulitsjuk...

Av carin johansson - 31 oktober 2017 14:32

... jagar numera på de sälla jaktmarkerna... Ni som har hängt med här genom åren, har fått ta del av Selmas små äventyr... Men nu finns hon alltså inte hos oss längre.... Jag kan inte ens skriva raderna utan att börja gråta... I morgon är det 14 daga...

Av carin johansson - 16 augusti 2017 14:00

... och ibland känner jag att jag inte hänger med i svängarna... Hur hamnade vi i mitten av augusti...? Sommaren har gått rasande fort! Och när jag lutar mig tillbaka och tänker tillbaka, så kan jag konstatera att sommaren har varit en sådan där bra,...

Av carin johansson - 2 maj 2017 09:30

... så länge jag lever... Jaa, jag tror faktiskt det! I torsdags morse ringer min goa vän Lotta... -Har ni något planerat till Valborg? Och vi hade faktiskt inga särsklida planer... -Vill ni hänga med till Haverdal för att galoppera på stranden??? Ni...

Av carin johansson - 6 april 2017 11:33


... till det yttersta... Kan man ibland hamna i funderingar kring livets mening...   Denna sista veckan, har mentalt varit en pröving... Kantad av nattsvart, outgrundlig sorg...   I söndags skedde en fruktansvärd olycka, där 52 ungdomar i frå...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5
6
7 8 9
10
11
12
13
14 15 16 17 18 19
20
21 22 23
24
25
26 27
28 29 30
31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ carin i finabo med Blogkeen
Följ carin i finabo med Bloglovin'

mail


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se