Direktlänk till inlägg 9 november 2009

Intensiv helg...

Av carin johansson - 9 november 2009 06:12

Måndag morgon efter en intensiv helg! I fredags morse satte vi oss i bilen för att bege oss till Norge och Beriostölen, där vi skulle fira Laila och hennes 30-års dag. 60 mil enkel resa, så det blev några timmar i bilen. Väl framme i Beitostölen väntade ett riktigt vinterlandskap! 30 -35 cm snö! Fantastiskt! Barnen var som kalvar på grönbete och byggde snökojor och lekte för glatta livet! Härligt! Det är inte många dagar här hemma som vi har snö över huvudtaget... Så dom tog verkligen tillfället i akt!


På lördag kväll var det då dags för festen. Ett bra gäng med svenskar blandat med goa och glada norrmän. Som gjort för ett hej-dundrande kalas! Och det blev det!


Men vår dotter är ingen uppesittar-människa, så fram åt kvällen fick jag och hon dra oss till baka till vår stuga och runda av kvällen. Det hade jag gott av i går morse när det var dags för hemfärd. Stackars Laila, som var värdinna, hade ju knappt kommit i säng innan vi kom för att äta frukost! Hoppas du får en chans att vila upp dig, för det var verkligen trevligt, Laila! Tack för en "kempe kjekk" fest och super trevlig helg!


Ha en bra dag! 
ANNONS
 
Ingen bild

Catrin

9 november 2009 07:59

Vad härligt med så mycket snö! Det är ju knappt man tror det kan vara så för här hemma är det ju inte direkt något vinterlandskap!

 
Ingen bild

Carin

9 november 2009 08:35

Verkligen! Jag är ju en sådan person som föredrar snö och vinter framför slask och regn... Så det var verkligen härligt! Hela landskapet mjukt inbäddat i vit, fin snö! Men om inte annat, får vi väl uppleva det vecka 1!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av carin johansson - 18 april 2018 13:48


Till att börja med, jag är nu förtiden en usel bloggare... Förlåt... Men fokus i livet ändrar sig, liksom intressena gör... När jag startade den här bloggen 2009, så var en av orsakerna min kroniska sjukdom, mikroskopisk polyangit, en vaskulitsjuk...

Av carin johansson - 31 oktober 2017 14:32

... jagar numera på de sälla jaktmarkerna... Ni som har hängt med här genom åren, har fått ta del av Selmas små äventyr... Men nu finns hon alltså inte hos oss längre.... Jag kan inte ens skriva raderna utan att börja gråta... I morgon är det 14 daga...

Av carin johansson - 16 augusti 2017 14:00

... och ibland känner jag att jag inte hänger med i svängarna... Hur hamnade vi i mitten av augusti...? Sommaren har gått rasande fort! Och när jag lutar mig tillbaka och tänker tillbaka, så kan jag konstatera att sommaren har varit en sådan där bra,...

Av carin johansson - 2 maj 2017 09:30

... så länge jag lever... Jaa, jag tror faktiskt det! I torsdags morse ringer min goa vän Lotta... -Har ni något planerat till Valborg? Och vi hade faktiskt inga särsklida planer... -Vill ni hänga med till Haverdal för att galoppera på stranden??? Ni...

Av carin johansson - 6 april 2017 11:33


... till det yttersta... Kan man ibland hamna i funderingar kring livets mening...   Denna sista veckan, har mentalt varit en pröving... Kantad av nattsvart, outgrundlig sorg...   I söndags skedde en fruktansvärd olycka, där 52 ungdomar i frå...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16 17
18
19 20 21 22
23
24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ carin i finabo med Blogkeen
Följ carin i finabo med Bloglovin'

mail


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se