Direktlänk till inlägg 13 oktober 2009

vab....

Av carin johansson - 13 oktober 2009 07:28

I dag blir jag och Matilda hemma i lugnets sköna vrå. Hon blev dålig i går kväll  och kräktes men det var som tur var bara en gång, så någon magsjuka är det nog inte fråga om. I vilket fall så stannar vi hemma i dag.


Sitter här och har överläggning med mig själv om i vilken ända jag skall börja...  Problemet med mig är väl att jag vill så mycket ;-)


I går fick Picasso en nya skor. Snälle Peter skyndade sig hit då Picasso hade tappat en framsko och det var egentligen inte dags förrän i nästa vecka. Men han var lite öm och hade trasat sönder ytterkanten så det var lite akut. Nu får vi hålla tummarna att det inte blir några komplikationer i hoven....


På tal om Peter så måste jag berätta när han uppenbarade sig här första gången. I många år hade vi en och samma hovslagare. Det tog i stor sett hela dagen, men det var lungt och harmoniskt och ingen stress. Helt plötsligt kunde inte "vår" hovslagare fortsätta utan vi var tvugna att hitta oss en ny. Vi fick tag i en äldre man som kom hit. Alla fyra hästarna var i panik! Superstressade och kastade sig! Vi stod och tittade på varandra! Vad hade hänt med våra hästar???  Vi insåg ju att det var hovslagaren som saknade handlag... Aldrig mer sa vi till varandra. Så fick vi fatt på Peter. Det var inte utan att vi stod på tå för att iakta hur detta skulle gå.... Hästarna stod helt lugna och lät sig verkas och därmed var Peter godkänd! Skrattande Tänk så fantastiskt bra det kan gå, bara man har lite handlag...


  


Ha en underbar dag och sköt om varandra, för det skall jag och Matilda göra idag!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Catrin

13 oktober 2009 10:43

Var inne på din blogg imorse innan du hade hunnit skriva så jag anade att du hade vab. Ta det nu lugnt idag och njut, gör bara precis det du har lust till!

 
Ingen bild

Carin

13 oktober 2009 11:15

Tack! Vi går här och myser! Och hjälps åt med tvättstugan! NU kan vi börja tvätta! :-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av carin johansson - Onsdag 18 april 13:48


Till att börja med, jag är nu förtiden en usel bloggare... Förlåt... Men fokus i livet ändrar sig, liksom intressena gör... När jag startade den här bloggen 2009, så var en av orsakerna min kroniska sjukdom, mikroskopisk polyangit, en vaskulitsjuk...

Av carin johansson - 31 oktober 2017 14:32

... jagar numera på de sälla jaktmarkerna... Ni som har hängt med här genom åren, har fått ta del av Selmas små äventyr... Men nu finns hon alltså inte hos oss längre.... Jag kan inte ens skriva raderna utan att börja gråta... I morgon är det 14 daga...

Av carin johansson - 16 augusti 2017 14:00

... och ibland känner jag att jag inte hänger med i svängarna... Hur hamnade vi i mitten av augusti...? Sommaren har gått rasande fort! Och när jag lutar mig tillbaka och tänker tillbaka, så kan jag konstatera att sommaren har varit en sådan där bra,...

Av carin johansson - 2 maj 2017 09:30

... så länge jag lever... Jaa, jag tror faktiskt det! I torsdags morse ringer min goa vän Lotta... -Har ni något planerat till Valborg? Och vi hade faktiskt inga särsklida planer... -Vill ni hänga med till Haverdal för att galoppera på stranden??? Ni...

Av carin johansson - 6 april 2017 11:33


... till det yttersta... Kan man ibland hamna i funderingar kring livets mening...   Denna sista veckan, har mentalt varit en pröving... Kantad av nattsvart, outgrundlig sorg...   I söndags skedde en fruktansvärd olycka, där 52 ungdomar i frå...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23
24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ carin i finabo med Blogkeen
Följ carin i finabo med Bloglovin'

mail


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se