Direktlänk till inlägg 12 oktober 2009

vi gjorde det!!!

Av carin johansson - 12 oktober 2009 06:13

I går eftermiddag var det så dags för mig att åka med Selma till hundskolan. Det var inte utan att jag var lite nervös, då det är Husse som har haft huvudansvaret för lydnad och träning av våran lilla ögonsten. I fredags eftermiddag gick jag och Anders och voffsingarna ut på fälten här i Finabo, och så släppte vi vilddjuren... Selma fullkomligt älskar Kira, men hon har inte en suck att hänga med... Men det skiter hon i och springer på så fort hennes små ben bär! Efter en stunds lek tyckte jag att det hade ju varit käckt om hon åtminstone kom fram till mig för hälsa lite och sedan fortsätta leken.... -Selma HIT! hon vred inte ens på huvudet... Jag var totaldissad! Anders skrattade åt mig och min totalt obefintliga inkallning... Detta kändes inte bra...


Så kom vi då fram till Vift i går. Selma var överlycklig när hon fick se de andra hundarna! Hon skällde, tjöt och drog i kopplet... Men när det var dags för uppgifter, då skärpte hon faktiskt till sig... Och så gick vi ner till planen och Ditte säger -Ja, då tänkte jag att vi skulle träna inkallning! Hjälp, tänkte jag för mig själv! Hur skall detta gå? Men jag kunde faktiskt åka därifrån utan att skämmas allt för mycket. Hon kom faktiskt som ett skollat troll på första försöket! Ohh, vad Matte blev stolt!


Annat var det ju för 14 år sedan med vår gamla Stella... Ja, då var hon ju ung förstås... Jag och Catrin och våra underbara beaglar Ayla och Stella tillbringade all ledig tid med att träna hund. Så fantastiskt roligt vi hade! Hade jag och Catrin valt vilken annan ras än jakthund så hade vi garanterat haft varsin lydnadschampion! Men jag och Stella kom faktiskt 2:a med 182 poäng, på vår första lydndstävling som vi ställde upp på, vilket jag än i dag är oerhört stolt över!


Lycka till i älgskogen i dag!


  

 
ANNONS
 
Ingen bild

catrin

12 oktober 2009 09:04

Härligt att höra att de gamla takterna sitter i!

 
Ingen bild

Carin

12 oktober 2009 09:19

Njaa, det vet jag inte om jag kan påstå... Men hon kom ju i vart fall!!! ;-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av carin johansson - Onsdag 18 april 13:48


Till att börja med, jag är nu förtiden en usel bloggare... Förlåt... Men fokus i livet ändrar sig, liksom intressena gör... När jag startade den här bloggen 2009, så var en av orsakerna min kroniska sjukdom, mikroskopisk polyangit, en vaskulitsjuk...

Av carin johansson - 31 oktober 2017 14:32

... jagar numera på de sälla jaktmarkerna... Ni som har hängt med här genom åren, har fått ta del av Selmas små äventyr... Men nu finns hon alltså inte hos oss längre.... Jag kan inte ens skriva raderna utan att börja gråta... I morgon är det 14 daga...

Av carin johansson - 16 augusti 2017 14:00

... och ibland känner jag att jag inte hänger med i svängarna... Hur hamnade vi i mitten av augusti...? Sommaren har gått rasande fort! Och när jag lutar mig tillbaka och tänker tillbaka, så kan jag konstatera att sommaren har varit en sådan där bra,...

Av carin johansson - 2 maj 2017 09:30

... så länge jag lever... Jaa, jag tror faktiskt det! I torsdags morse ringer min goa vän Lotta... -Har ni något planerat till Valborg? Och vi hade faktiskt inga särsklida planer... -Vill ni hänga med till Haverdal för att galoppera på stranden??? Ni...

Av carin johansson - 6 april 2017 11:33


... till det yttersta... Kan man ibland hamna i funderingar kring livets mening...   Denna sista veckan, har mentalt varit en pröving... Kantad av nattsvart, outgrundlig sorg...   I söndags skedde en fruktansvärd olycka, där 52 ungdomar i frå...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23
24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ carin i finabo med Blogkeen
Följ carin i finabo med Bloglovin'

mail


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se