Direktlänk till inlägg 11 oktober 2009

magiska krafter...

Av carin johansson - 11 oktober 2009 09:35

I går kom jag till insikt med att jag besitter magiska krafter! Jag kan med ett enda litet ord trolla bort hela min familj! Fantastiskt! Det räcker med att jag säger ordet "städa" och VIPS så är dom spårlöst försvunna!...


Här pågår förberedelserna för fullt inför årets älgjakt som startar i morgon bitti. Bullarna står och jäser, maten är inhandlad, väskan packad. Ja nu är det ju inte jag som skall delta, utan maken i gott sällskap utav min käre far och farbröder. Tänker på min stackars farmor som skall husera hela sällskapet...


  


I eftermiddag är det upp till mig att bekänna färg. Husse och Selma har ju gått på valpkurs på söndagarna och i eftermiddag är det sista gången. Eftersom Husse ger sig av på älgjakt så blir det Matte och Selma som får gå... Jag har ångest redan nu... Det är ju några år sedan jag och Stella tillbringa all vår lediga tid på Brukshundsklubben och den här lilla har jag överlämnat med varm hand till Husse. Det visade sig med Stella att det inte var en jättelyckad lösning att det var Matte som tränade lydnad och Husse som jagade... Så nu tänkte vi, visa av erfarenhet, att det får bli Husse som tränar lydnad. Det är bara det att Matte blir lite slö när hon inte har piskan på sig och resultatet blir att hon inte tränar alls... Så i eftermiddag lär väl jag få skämmas...


Ha en underbar söndag, nu skall bullarna in i ugnen!

 
ANNONS
 
Emma

Emma

11 oktober 2009 09:59

Ha ha ha

så funkar det hos mig med.. Mina barn dom är putsväck när jag säger ordet hjälpa till..

Men sen när man vill ha lite fri tid då är dom framme hela tiden!! *ler*

http://babesontour.blogg.se

 
Ingen bild

Carin

11 oktober 2009 21:19

Visst är det så... :-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av carin johansson - 18 april 2018 13:48


Till att börja med, jag är nu förtiden en usel bloggare... Förlåt... Men fokus i livet ändrar sig, liksom intressena gör... När jag startade den här bloggen 2009, så var en av orsakerna min kroniska sjukdom, mikroskopisk polyangit, en vaskulitsjuk...

Av carin johansson - 31 oktober 2017 14:32

... jagar numera på de sälla jaktmarkerna... Ni som har hängt med här genom åren, har fått ta del av Selmas små äventyr... Men nu finns hon alltså inte hos oss längre.... Jag kan inte ens skriva raderna utan att börja gråta... I morgon är det 14 daga...

Av carin johansson - 16 augusti 2017 14:00

... och ibland känner jag att jag inte hänger med i svängarna... Hur hamnade vi i mitten av augusti...? Sommaren har gått rasande fort! Och när jag lutar mig tillbaka och tänker tillbaka, så kan jag konstatera att sommaren har varit en sådan där bra,...

Av carin johansson - 2 maj 2017 09:30

... så länge jag lever... Jaa, jag tror faktiskt det! I torsdags morse ringer min goa vän Lotta... -Har ni något planerat till Valborg? Och vi hade faktiskt inga särsklida planer... -Vill ni hänga med till Haverdal för att galoppera på stranden??? Ni...

Av carin johansson - 6 april 2017 11:33


... till det yttersta... Kan man ibland hamna i funderingar kring livets mening...   Denna sista veckan, har mentalt varit en pröving... Kantad av nattsvart, outgrundlig sorg...   I söndags skedde en fruktansvärd olycka, där 52 ungdomar i frå...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23
24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ carin i finabo med Blogkeen
Följ carin i finabo med Bloglovin'

mail


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se