Direktlänk till inlägg 22 september 2009

ibland hjälper det...

Av carin johansson - 22 september 2009 06:17

I går kväll hade vi en riktig familjekväll. Alltså en sådan riktig vardags-familjekväll. Barnen hade läxor båda två OCH kom i håg dem i tid, med viss hjälp.... Jag satt med Filip och hjälpte honom med matte och Mårten och Matilda satt och läste hennes läxa på andra våning. Sedan lagade vi kvällsmat bestående av pannbiff och gräddsås. Till detta avnjöt vi svärmors goda lingonsylt. Gott!!! En klar favorit i det här huset! Det kändes otroligt skönt och avkopplat att bara umgås över vardagssysslor utan en massa aktiviteter...


Och så fick vi ju celebert besök av vår lite lätt smutsige granne... Stackar´n, det är inte lätt när kroppen börjar ge upp. Jag gjorde ett försök att övertala honom att gå till Vårdcentralen. Får se om jag lyckades...


   
ANNONS
 
Ingen bild

Linda

23 september 2009 11:35

Usch då... Vad skönt att han har er att vända sig till! Jag vet vad det är för fel med hoppningen... Man gör det för sällan! Älskar det också men känns som man ska spy vid anridningen.... Man blir rostig väldigt fort.. :)

 
Ingen bild

Carin

23 september 2009 13:13

Linda, du har helt rätt!!! Man skulle utsätta sig för det lite oftare... :-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av carin johansson - 18 april 2018 13:48


Till att börja med, jag är nu förtiden en usel bloggare... Förlåt... Men fokus i livet ändrar sig, liksom intressena gör... När jag startade den här bloggen 2009, så var en av orsakerna min kroniska sjukdom, mikroskopisk polyangit, en vaskulitsjuk...

Av carin johansson - 31 oktober 2017 14:32

... jagar numera på de sälla jaktmarkerna... Ni som har hängt med här genom åren, har fått ta del av Selmas små äventyr... Men nu finns hon alltså inte hos oss längre.... Jag kan inte ens skriva raderna utan att börja gråta... I morgon är det 14 daga...

Av carin johansson - 16 augusti 2017 14:00

... och ibland känner jag att jag inte hänger med i svängarna... Hur hamnade vi i mitten av augusti...? Sommaren har gått rasande fort! Och när jag lutar mig tillbaka och tänker tillbaka, så kan jag konstatera att sommaren har varit en sådan där bra,...

Av carin johansson - 2 maj 2017 09:30

... så länge jag lever... Jaa, jag tror faktiskt det! I torsdags morse ringer min goa vän Lotta... -Har ni något planerat till Valborg? Och vi hade faktiskt inga särsklida planer... -Vill ni hänga med till Haverdal för att galoppera på stranden??? Ni...

Av carin johansson - 6 april 2017 11:33


... till det yttersta... Kan man ibland hamna i funderingar kring livets mening...   Denna sista veckan, har mentalt varit en pröving... Kantad av nattsvart, outgrundlig sorg...   I söndags skedde en fruktansvärd olycka, där 52 ungdomar i frå...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5
6
7 8 9 10 11 12
13
14
15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26
27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ carin i finabo med Blogkeen
Följ carin i finabo med Bloglovin'

mail


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se