Direktlänk till inlägg 15 september 2009

hösten...

Av carin johansson - 15 september 2009 06:19

Jag tillhör ju den gruppen av befolkningen som med sorg i hjärtat inser att sommaren lämnar oss, när hösten gör sitt intåg. Fast jag har med åldern lärt mig att tycka liiiite om hösten i alla fall...


  


Till exempel så är ju svamplockningen kul sysselsättning! Fast det är märkligt att det kan vara så extremt tråkigt att rensa svamp... Jag sitter fortfarande och kämpar med helgens skörd... Verkar inte finnas någon botten på korgen... ;-)


Ett utav helgens mål var ju att förvandla skimmeln till skimmel igen. I söndags eftermiddag skred jag till verket. Picasso dansade runt gårdsplanen av glädje... NOT! Han har bara inte insett hur skönt det är att ducha.... En timma senare stod han där bländande vit igen. Gud, vad han är vacker! Matte tittade stolt på honom.


I går kväll gick jag upp till hagen för att titta till min vita häst... Då var han inte fullt så vit längre... Den förbannade kraken hade ju givetvis hittat hagens enda lerhög, så stora jordkockor satt kvar långt uppe på ryggen... Och det blev ju inte bättre av att maken gick bakom och gapflabbade och undrade -Hur kunde du vara så dum att du köper en vit häst?!?


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av carin johansson - 18 april 2018 13:48


Till att börja med, jag är nu förtiden en usel bloggare... Förlåt... Men fokus i livet ändrar sig, liksom intressena gör... När jag startade den här bloggen 2009, så var en av orsakerna min kroniska sjukdom, mikroskopisk polyangit, en vaskulitsjuk...

Av carin johansson - 31 oktober 2017 14:32

... jagar numera på de sälla jaktmarkerna... Ni som har hängt med här genom åren, har fått ta del av Selmas små äventyr... Men nu finns hon alltså inte hos oss längre.... Jag kan inte ens skriva raderna utan att börja gråta... I morgon är det 14 daga...

Av carin johansson - 16 augusti 2017 14:00

... och ibland känner jag att jag inte hänger med i svängarna... Hur hamnade vi i mitten av augusti...? Sommaren har gått rasande fort! Och när jag lutar mig tillbaka och tänker tillbaka, så kan jag konstatera att sommaren har varit en sådan där bra,...

Av carin johansson - 2 maj 2017 09:30

... så länge jag lever... Jaa, jag tror faktiskt det! I torsdags morse ringer min goa vän Lotta... -Har ni något planerat till Valborg? Och vi hade faktiskt inga särsklida planer... -Vill ni hänga med till Haverdal för att galoppera på stranden??? Ni...

Av carin johansson - 6 april 2017 11:33


... till det yttersta... Kan man ibland hamna i funderingar kring livets mening...   Denna sista veckan, har mentalt varit en pröving... Kantad av nattsvart, outgrundlig sorg...   I söndags skedde en fruktansvärd olycka, där 52 ungdomar i frå...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5
6
7 8 9 10 11 12
13
14
15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26
27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ carin i finabo med Blogkeen
Följ carin i finabo med Bloglovin'

mail


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se