Direktlänk till inlägg 12 september 2009

helg...

Av carin johansson - 12 september 2009 08:15

  

Så var det helg igen... Härligt! Började denna ljuvliga morgon med att ut och fånga den svarta lilla rymmaren igen... Andra gången denna veckan som grannen ringer i ottan och berättar att dom har besök...Pinsamt! Jag förstår inte varför dom tvunget måste gå till grannen så fort dom är på rymmen?!? Det är något med deras gräsmatta... Men nu har vi kopplat på den STARKA strömmen, så går hon ut nu, ja då vet jag inte vad jag gör...


Helgen är ganska fulltecknad, som vanligt. Matilda göra debut i lilla Martenloppet i dag. Spännande! Filip har fotbollsmatch vid kl 12. Och så skall vi ha nattgäst bestående utav Tuva. Om tiden tillåter i eftermiddag hade jag tänkt att förvandla skimmeln till skimmel igen... Picasso ser ut som en vandrande lerpöl efter alla sina gytjebad...Suck. Just nu är det ganska lungt i köket då husse har tagit med Selma på skogspromenad. I går fick hon ingen riktig promenad utan "bara" 3 st 20 minuters-vändor... Det märkts... Jag gjorde ett tappert försök att vika tvätt... Inte helt enkelt med en beaglevalp hängandes, hoppandes, jagandes allt jag förskte ta i...


Ha en underbar dag!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Linda

13 september 2009 16:01

Herreguud alltså... =)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av carin johansson - 18 april 2018 13:48


Till att börja med, jag är nu förtiden en usel bloggare... Förlåt... Men fokus i livet ändrar sig, liksom intressena gör... När jag startade den här bloggen 2009, så var en av orsakerna min kroniska sjukdom, mikroskopisk polyangit, en vaskulitsjuk...

Av carin johansson - 31 oktober 2017 14:32

... jagar numera på de sälla jaktmarkerna... Ni som har hängt med här genom åren, har fått ta del av Selmas små äventyr... Men nu finns hon alltså inte hos oss längre.... Jag kan inte ens skriva raderna utan att börja gråta... I morgon är det 14 daga...

Av carin johansson - 16 augusti 2017 14:00

... och ibland känner jag att jag inte hänger med i svängarna... Hur hamnade vi i mitten av augusti...? Sommaren har gått rasande fort! Och när jag lutar mig tillbaka och tänker tillbaka, så kan jag konstatera att sommaren har varit en sådan där bra,...

Av carin johansson - 2 maj 2017 09:30

... så länge jag lever... Jaa, jag tror faktiskt det! I torsdags morse ringer min goa vän Lotta... -Har ni något planerat till Valborg? Och vi hade faktiskt inga särsklida planer... -Vill ni hänga med till Haverdal för att galoppera på stranden??? Ni...

Av carin johansson - 6 april 2017 11:33


... till det yttersta... Kan man ibland hamna i funderingar kring livets mening...   Denna sista veckan, har mentalt varit en pröving... Kantad av nattsvart, outgrundlig sorg...   I söndags skedde en fruktansvärd olycka, där 52 ungdomar i frå...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5
6
7 8 9 10 11 12
13
14
15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26
27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ carin i finabo med Blogkeen
Följ carin i finabo med Bloglovin'

mail


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se