Direktlänk till inlägg 11 september 2009

kök....

Av carin johansson - 11 september 2009 06:07

  


Jag berättade i ett tidiagre inlägg om planerna för att byta kök till vintern. Vi var hemma hos min morbror och hans fru i vintras. Dom har totalrenoverat hennes föräldrahem, en gård på landet. Köket var helt underbart! Precis i min smak! Sagt och gjort, vi åkte i väg för att få offert på "vårt" kök, så som vi ville ha det...Med ett Lidhults kök som det rörde sig om, så skulle vårt kök sluta på en sådär 130 000 kr... För enbart skåp och luckor...


Hmmm, här gällde det att snabbt tänka om! Vi kontaktade en snickare som kom hit och skall bygga vårt kök i stället. Där står vi fortfarande. Han har inte återkommit med offerten 6 månader senare... Jag som är kontrollfreak blir ju lite lätt nervös när inte jag har FULL kontroll över saker och ting... MEN så kom maken upp ifrån pannrummet med en sammanbiten min i går. -Älskling, vi behöver en ny panna...


-JAAA, jaa, jaa! Visst låter det jättekul att investera i en ny panna!!! I samma stund såg jag hur mitt nya kök fick vingar och flög ut genom fönstret...


Det ser ju åtminstone ut att bli en fin dag i dag... Solen lyser i varje fall.... 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Ingbritt

11 september 2009 07:46

...positivt tänkande var det ja... någon gång blir det säkert nytt kök!

 
Ingen bild

Carin

11 september 2009 08:10

Huh, huh, huh, "gråter", jag försöker intala mig det...

 
Ingen bild

Linda

11 september 2009 12:45

Drömkök ja!! Helt underbart! ÅÅ... Selma är ju söt iallafall! hihi... Wilmer tuggade på vårt kök nä´r han va valp... Mindre kul... =)

 
Ingen bild

carin

11 september 2009 13:07

Hmm, då skall jag ju vara glad så länge hon håller sig till skor och suddgummin... ;-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av carin johansson - 18 april 2018 13:48


Till att börja med, jag är nu förtiden en usel bloggare... Förlåt... Men fokus i livet ändrar sig, liksom intressena gör... När jag startade den här bloggen 2009, så var en av orsakerna min kroniska sjukdom, mikroskopisk polyangit, en vaskulitsjuk...

Av carin johansson - 31 oktober 2017 14:32

... jagar numera på de sälla jaktmarkerna... Ni som har hängt med här genom åren, har fått ta del av Selmas små äventyr... Men nu finns hon alltså inte hos oss längre.... Jag kan inte ens skriva raderna utan att börja gråta... I morgon är det 14 daga...

Av carin johansson - 16 augusti 2017 14:00

... och ibland känner jag att jag inte hänger med i svängarna... Hur hamnade vi i mitten av augusti...? Sommaren har gått rasande fort! Och när jag lutar mig tillbaka och tänker tillbaka, så kan jag konstatera att sommaren har varit en sådan där bra,...

Av carin johansson - 2 maj 2017 09:30

... så länge jag lever... Jaa, jag tror faktiskt det! I torsdags morse ringer min goa vän Lotta... -Har ni något planerat till Valborg? Och vi hade faktiskt inga särsklida planer... -Vill ni hänga med till Haverdal för att galoppera på stranden??? Ni...

Av carin johansson - 6 april 2017 11:33


... till det yttersta... Kan man ibland hamna i funderingar kring livets mening...   Denna sista veckan, har mentalt varit en pröving... Kantad av nattsvart, outgrundlig sorg...   I söndags skedde en fruktansvärd olycka, där 52 ungdomar i frå...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5
6
7 8 9 10 11 12
13
14
15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26
27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ carin i finabo med Blogkeen
Följ carin i finabo med Bloglovin'

mail


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se