Alla inlägg under augusti 2009

Av carin johansson - 10 augusti 2009 13:50

I dag känns det att det är måndag... Efter en intensiv helg så var det seeegt att dra sig upp ur sängen i morses. Suck... Men jag har haft dessto roligare hela helgen!


I fredags kväll var vi bjudna på grillfest hos goda vänner. Vilken kväll vi hade! Deras gård ligger precis intill en sjö så barnen började med att ta ett underbart kvällsdopp. Så härligt! Vilket fantastiskt läge med kvällssol och allt. God mat och trevligt sällskap, då går klockan fort! Innan vi landade hemma hade klockan hunnit att bli 02.30


Lördagen var vigd åt Madonna! Jag blev inte besviken, sedan får recencenterna skriva vad dom vill! Hon levererar! Glada och nöjda rullade vi hem i sommarnatten och var väl inte hemma förrän 01.30


Söndagen var intecknad av Svansjö cup. Filip och hans lag skulle deltaga och som fotbollsmamma var det bara att kliva upp och se glad ut. In med barn och hundvalp i bilen och så i väg. Första matchen var vi 12-tiden och sista i grundomgången startade kl 15. Så hade dom så´n jäkla o..., förlåt, tur att dom gick vidare. Ytterliggare ett par matcher och grabbarna slutade på totalt 4:e plats i cupen! Bra kämpat killar, med tanke på värmen och att ni bara hade 2(!!!) avbytare!


Selma skötte sig ypperligt! Det var första fotbollscupen för henne. Fler lär det bli!


Sedan bar det av hem till dammsugaren som troget stod och väntade på mig... ;-) Väntar kaffegäster i eftermiddag och då vill man ju att det åtminstone inte skall knastra under gästernas fötter... :-) Underbara Maria och hennes goa tjejer är på ingång.


Imorgon börjar ridlektionerna efter sommaruppehåll. Skall bli så roligt att komma i gång igen! Och välbehövligt efter alla grillkvällar.... Men men, det skall va´ gött att leva!


Kram

Av carin johansson - 7 augusti 2009 15:06

Fredag eftermiddag! Underbart!


I går eftermiddag drog jag ju ner till kusten för att hämta hem barnen och valpen. Vilken eftermiddag vi fick! Helt underbar! Det var verkligen värt att kliva upp i ottan! Havet var helt ljummet när man klev i så t.o.m.  JAG badade! Så skönt att få några timmar i solen för en soldyrkare som jag. På vägen hem tog vi svängen förbi Tre toppar och köpte oss "lite" glass. Det var den kvällsmaten... Något mer behöver man knappt efter ett stor rån med tre underbara glasskulor.


I kväll är vi bjudna på grillfest hos vänner i Torestorp. Trevligt! Funderar på vad jag skall ha med mig till värdinnan... Hmmm har en stund till på mig innan jag måste fatta beslut.


I morgon styr jag kosan till Göteborg och MADONNA! Skall bli sååå roligt! Jag var på hennes senaste konsert i Sverige, 1990. Det var en fantastisk upplevelse så förväntningarna inför morgondagen är höga!



Av carin johansson - 6 augusti 2009 07:59

I går morses åkte barnen och hundvalpen med sina kusiner och farbror för att tillbringa två dagar vid havet. Så ekande tomt det blir hemma!

Hmmm, vad skall man hitta på tro? Direkt efter jobbet tog jag en sväng om min favorit-inredningsaffär och införskaffade två nya krukor till fönstren på andra våning samt två nya kuddar att ha i tv-soffan. Det blev supersnyggt!


Var och hämtade ut en jätteladdning från Panduro med massa roliga saker. Oj vad vi skall tillverka kort i höst, jag och Matilda! Så roligt och så avkopplande!


Efter dom senaste dagarnas regn stod det 1 st Volvo som var i akut behov av att bli tvättad... Sagt och gjort, fram med vattenslangen och en timma senare stod den där röd och glänsade igen! :-) Jag hann bara slå ner rumpan på altanen innan vår blivande granne, Anders svängde in på gårdsplanen med åkgräsklippare på släp. -Vill du ha gräsmattan klippt, så slipper Mårten göra det på lördag? Vilken granne! I ett huj var gräsmattan slagen! Kan det månne vara så att han ville ha lite hjälp av maken på lördag tro.... ;-)


Passade på att laga lite extra god mat när det var vi på tu man hand. Potatisgratäng och grillad fläskytterfilé. På en onsdag.... Vardagslyx!


I dag klev jag upp i ottan för att kunna flexa lite. Drar ner till kusten efter jobbet för att hämta hem barn och hund och då vill man ju ta tillvara på så många timmar som möjligt. :-)


Ha en bra dag! Det skall jag ha!


Av carin johansson - 3 augusti 2009 14:43

Äntligen har jag fått tummen ur! Jag har så länge tänkt att jag skall komma i gång med bloggandet men inte fått tummen ur...


Min blogg kommer att handla om livet på vår gård i Finabo. Vårt paradis på jorden! Jag lever tillsammans med min älskade man, Mårten och vara goa barn Filip och Matilda. Här pågår ständigt något projekt och har vi inget pågående projekt, ägnar vi oss åt att fundera ut nya! :-)


Tillsammans med oss på vår gård bor även Selma, 13 veckor gamma Beagle, Ronja, 10-årig Shetlandsponny, Picasso 16-årig New Forestponny samt Månsan, en 16 år gammal äkta bondkatt. Vi har även 3 st inneboende i stallet, Grima, Mani och Rodis.


Hoppas på att du får en rolig stund tillsammans med oss!


Kram Carin

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10 11
12
13 14
15
16
17 18 19 20 21 22
23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<<
Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

mail


Ovido - Quiz & Flashcards