Direktlänk till inlägg 20 augusti 2009

Sol!!!

Av carin johansson - 20 augusti 2009 09:43

Visst är det underbart när solen lyser från klarblå himmel? Allt känns så mycket lättare då! Man skulle bara varit ledig...


I går kväll tog jag och Matilda oss en sväng med hästarna. Matilda bestämde sig för att rida Picasso, så det blev för mig att dra på joggingskorna. När vi var på väg ut stötte vi i hop med Linda och Disa som gjorde oss sällskap på turen. :-) Alltid lika trevligt att träffa Linda! I Lindas sällskap och med Ronja på släp så kunde jag ju inte med att visa min urusla kondis... Bara att bita ihop och springa med... Pust! Men välbehövligt! Matilda får nog rida Picasso lite oftare! ;-) Jag och maken lider ju av en viss passion vad det gäller att plocka kantareller. Eller rättare sagt, hitta dom före någon annan gör det... ;-) I går med Linda i sällskap höll jag på att få hjärtat i halsgropen! Dom små underbara gula växte mitt på vägen! Men inte en min jag visade... Nu gäller det att snabbt springa tillbaka utan att någon annan ser mig... He he he...


I morgon firar jag och maken 10-årig bröllopsdag!!! Sitter för fullt och försöker komponera en meny för denna högtidliga stund.... Oxfilé? Eller fläskfilé? Vad skall man ta tro? Något riktigt gott får det bli! :-)


Kram

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av carin johansson - Onsdag 18 april 13:48


Till att börja med, jag är nu förtiden en usel bloggare... Förlåt... Men fokus i livet ändrar sig, liksom intressena gör... När jag startade den här bloggen 2009, så var en av orsakerna min kroniska sjukdom, mikroskopisk polyangit, en vaskulitsjuk...

Av carin johansson - 31 oktober 2017 14:32

... jagar numera på de sälla jaktmarkerna... Ni som har hängt med här genom åren, har fått ta del av Selmas små äventyr... Men nu finns hon alltså inte hos oss längre.... Jag kan inte ens skriva raderna utan att börja gråta... I morgon är det 14 daga...

Av carin johansson - 16 augusti 2017 14:00

... och ibland känner jag att jag inte hänger med i svängarna... Hur hamnade vi i mitten av augusti...? Sommaren har gått rasande fort! Och när jag lutar mig tillbaka och tänker tillbaka, så kan jag konstatera att sommaren har varit en sådan där bra,...

Av carin johansson - 2 maj 2017 09:30

... så länge jag lever... Jaa, jag tror faktiskt det! I torsdags morse ringer min goa vän Lotta... -Har ni något planerat till Valborg? Och vi hade faktiskt inga särsklida planer... -Vill ni hänga med till Haverdal för att galoppera på stranden??? Ni...

Av carin johansson - 6 april 2017 11:33


... till det yttersta... Kan man ibland hamna i funderingar kring livets mening...   Denna sista veckan, har mentalt varit en pröving... Kantad av nattsvart, outgrundlig sorg...   I söndags skedde en fruktansvärd olycka, där 52 ungdomar i frå...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10 11
12
13 14
15
16
17 18 19 20 21 22
23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<<
Augusti 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ carin i finabo med Blogkeen
Följ carin i finabo med Bloglovin'

mail


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se