Direktlänk till inlägg 14 augusti 2009

Fredag!

Av carin johansson - 14 augusti 2009 08:30

Underbart med helg! I morses var jag nästan död när klockan ringde... Lyckades till slut åla mig ur sängen och ner för att inta en stooor kopp kaffe. Kände mig lika trött som valpen som låg i korgen och försökte göra sig osynlig. Rör mig inte, se mig inte och ta för gudsskull inte ut mig!


I kväll skall vi ha hand om kaffeterian på Kungaberg då Fritslas A-lag spelar match. Så i går kväll var det till att baka ideella kakor...


I morgon bär det av till stan för att införskaffa nödvändigheter inför skolstarten. Nya skor till Matilda, utan bitmärken... Vad fort ett sommarlov går! På onsdag är det dax. Men barnen ser fram mot skolstarten och tycker att det skall bli kul med nya lärare och att få träffa kompisarna igen. Dom riktigt längtar! BRA!!!


I morgon kväll hägrar kräftskiva hos mor och far. Gott! Jag ÄLSKAR kräftor... Kan knappt bärga mig.... Är dock lite bekymrad över brosan och hans familj. Dom kom hem från Turkiet i lördags och är nu brakförkylda... Det är väl inte svininfluensa? Eftersom jag har en kronisk sjukdom, vaskulit, med nedsatt njurfunktion som följd, så är jag liiite orolig.... Men det är säkert bara en vanlig förkylnining.


På söndag har Filip match igen. Hemma mot Kinna IF. Spännande!


Känns som den här helgen också kommer att gå fort... ;-) En tur med hästarna och lite hushållsarbete, så är nog resten av tiden klar!


Ha en härlig helg!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av carin johansson - 18 april 2018 13:48


Till att börja med, jag är nu förtiden en usel bloggare... Förlåt... Men fokus i livet ändrar sig, liksom intressena gör... När jag startade den här bloggen 2009, så var en av orsakerna min kroniska sjukdom, mikroskopisk polyangit, en vaskulitsjuk...

Av carin johansson - 31 oktober 2017 14:32

... jagar numera på de sälla jaktmarkerna... Ni som har hängt med här genom åren, har fått ta del av Selmas små äventyr... Men nu finns hon alltså inte hos oss längre.... Jag kan inte ens skriva raderna utan att börja gråta... I morgon är det 14 daga...

Av carin johansson - 16 augusti 2017 14:00

... och ibland känner jag att jag inte hänger med i svängarna... Hur hamnade vi i mitten av augusti...? Sommaren har gått rasande fort! Och när jag lutar mig tillbaka och tänker tillbaka, så kan jag konstatera att sommaren har varit en sådan där bra,...

Av carin johansson - 2 maj 2017 09:30

... så länge jag lever... Jaa, jag tror faktiskt det! I torsdags morse ringer min goa vän Lotta... -Har ni något planerat till Valborg? Och vi hade faktiskt inga särsklida planer... -Vill ni hänga med till Haverdal för att galoppera på stranden??? Ni...

Av carin johansson - 6 april 2017 11:33


... till det yttersta... Kan man ibland hamna i funderingar kring livets mening...   Denna sista veckan, har mentalt varit en pröving... Kantad av nattsvart, outgrundlig sorg...   I söndags skedde en fruktansvärd olycka, där 52 ungdomar i frå...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10 11
12
13 14
15
16
17 18 19 20 21 22
23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<<
Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ carin i finabo med Blogkeen
Följ carin i finabo med Bloglovin'

mail


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se