Direktlänk till inlägg 13 augusti 2009

träningsvärk

Av carin johansson - 13 augusti 2009 10:38

I tisdags kväll var det dags att börja rida igen efter sommaruppehåll. Alltid lika roligt att komma i gång! Jim stod där med ett leende på läpparna och såg lite lätt illmarig ut... Detta blir inte lätt, tänkte jag. Dessutom var vi bara 4 st som kom... Så han körde igång och körde hårt. Jag var rätt kaxig i går morse men idag... Så har jag ont... På alla tänkbara ställen... Ja, ja. Jag brukar trösta mig med att det är ett kvitto på att man har gjort något.


Jag fick den lilla söta Beata. Bits fram och sparkas både FRAM och BAK! Har min inte hästskräck är det lätt att få det när man har umgåtts med henne! :-) Men jag hade sådan tur att hon gick lektionen före, så jag kunde bara kliva in i ridhuset och ta över, färdigsadlad, framriden och klar!


Jag var ju på Madonna i helgen. Har hört ekot från Give 2 me dom sista dagarna... Vilket drag! Men en sak som jag ändå inte riktigt kan släppa var sällskapet som satt på min vänstra sida. Efter halva introt, alltså när showen startat, stormar ett sällskap in och slår sig ner jämt mig.  Donnan som satt direkt till vänster halade ganska omgående upp sin telefon och börjar SMS:a. Någon i sällskapet reser sig, ut och köper öl till resten. Showen fortskrider. Någonstans mitt i showen så välter donna nr 3 från mig, ut sin öl,vilken öl  i ordning har jag vid detta laget inte koll på, som givetvis rinner rätt ner på tjejen framför... 5 minuter senare ser jag i ögonvrån hur donna nr 3 börjar dra upp handen för munnen och Yes! där kom pizzan... Rätt ut på golvet och ner på tjejerna framför... Fy f..n, vad det stank! Och dom stackarna framför henne fick bara resa sig och gå ut. Då hör det till saken att hon satt TVÅ sittplatser från trappan... TVÅ sittplatser, men orkar inte bemöda sig att resa på sig utan lägger pizzan på dom framför! Man saknar ord! Betala 880 kr för att dricka sig plakat, spy, och sedan drypa av efter halva showen... Wow vilken lyckad konsert! Mina tankar går till dom två stackars tjejerna som satt framför... Hade det varit jag, så hade det nog blivit en rak höger!!! För egen del så klarade jag mig hyfsat undan. Personalen kom och sanerade ganska omgående. Och så var det ju bara sms:bruttan kvar... Som fortstatte konstant att SMS:a under hela konserten. Fascinerande! Men, men ... Vi är alla olika! Och tur är väl det!


Kram 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av carin johansson - Onsdag 18 april 13:48


Till att börja med, jag är nu förtiden en usel bloggare... Förlåt... Men fokus i livet ändrar sig, liksom intressena gör... När jag startade den här bloggen 2009, så var en av orsakerna min kroniska sjukdom, mikroskopisk polyangit, en vaskulitsjuk...

Av carin johansson - 31 oktober 2017 14:32

... jagar numera på de sälla jaktmarkerna... Ni som har hängt med här genom åren, har fått ta del av Selmas små äventyr... Men nu finns hon alltså inte hos oss längre.... Jag kan inte ens skriva raderna utan att börja gråta... I morgon är det 14 daga...

Av carin johansson - 16 augusti 2017 14:00

... och ibland känner jag att jag inte hänger med i svängarna... Hur hamnade vi i mitten av augusti...? Sommaren har gått rasande fort! Och när jag lutar mig tillbaka och tänker tillbaka, så kan jag konstatera att sommaren har varit en sådan där bra,...

Av carin johansson - 2 maj 2017 09:30

... så länge jag lever... Jaa, jag tror faktiskt det! I torsdags morse ringer min goa vän Lotta... -Har ni något planerat till Valborg? Och vi hade faktiskt inga särsklida planer... -Vill ni hänga med till Haverdal för att galoppera på stranden??? Ni...

Av carin johansson - 6 april 2017 11:33


... till det yttersta... Kan man ibland hamna i funderingar kring livets mening...   Denna sista veckan, har mentalt varit en pröving... Kantad av nattsvart, outgrundlig sorg...   I söndags skedde en fruktansvärd olycka, där 52 ungdomar i frå...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10 11
12
13 14
15
16
17 18 19 20 21 22
23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<<
Augusti 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ carin i finabo med Blogkeen
Följ carin i finabo med Bloglovin'

mail


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se