Direktlänk till inlägg 10 augusti 2009

måndag...

Av carin johansson - 10 augusti 2009 13:50

I dag känns det att det är måndag... Efter en intensiv helg så var det seeegt att dra sig upp ur sängen i morses. Suck... Men jag har haft dessto roligare hela helgen!


I fredags kväll var vi bjudna på grillfest hos goda vänner. Vilken kväll vi hade! Deras gård ligger precis intill en sjö så barnen började med att ta ett underbart kvällsdopp. Så härligt! Vilket fantastiskt läge med kvällssol och allt. God mat och trevligt sällskap, då går klockan fort! Innan vi landade hemma hade klockan hunnit att bli 02.30


Lördagen var vigd åt Madonna! Jag blev inte besviken, sedan får recencenterna skriva vad dom vill! Hon levererar! Glada och nöjda rullade vi hem i sommarnatten och var väl inte hemma förrän 01.30


Söndagen var intecknad av Svansjö cup. Filip och hans lag skulle deltaga och som fotbollsmamma var det bara att kliva upp och se glad ut. In med barn och hundvalp i bilen och så i väg. Första matchen var vi 12-tiden och sista i grundomgången startade kl 15. Så hade dom så´n jäkla o..., förlåt, tur att dom gick vidare. Ytterliggare ett par matcher och grabbarna slutade på totalt 4:e plats i cupen! Bra kämpat killar, med tanke på värmen och att ni bara hade 2(!!!) avbytare!


Selma skötte sig ypperligt! Det var första fotbollscupen för henne. Fler lär det bli!


Sedan bar det av hem till dammsugaren som troget stod och väntade på mig... ;-) Väntar kaffegäster i eftermiddag och då vill man ju att det åtminstone inte skall knastra under gästernas fötter... :-) Underbara Maria och hennes goa tjejer är på ingång.


Imorgon börjar ridlektionerna efter sommaruppehåll. Skall bli så roligt att komma i gång igen! Och välbehövligt efter alla grillkvällar.... Men men, det skall va´ gött att leva!


Kram

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av carin johansson - 18 april 2018 13:48


Till att börja med, jag är nu förtiden en usel bloggare... Förlåt... Men fokus i livet ändrar sig, liksom intressena gör... När jag startade den här bloggen 2009, så var en av orsakerna min kroniska sjukdom, mikroskopisk polyangit, en vaskulitsjuk...

Av carin johansson - 31 oktober 2017 14:32

... jagar numera på de sälla jaktmarkerna... Ni som har hängt med här genom åren, har fått ta del av Selmas små äventyr... Men nu finns hon alltså inte hos oss längre.... Jag kan inte ens skriva raderna utan att börja gråta... I morgon är det 14 daga...

Av carin johansson - 16 augusti 2017 14:00

... och ibland känner jag att jag inte hänger med i svängarna... Hur hamnade vi i mitten av augusti...? Sommaren har gått rasande fort! Och när jag lutar mig tillbaka och tänker tillbaka, så kan jag konstatera att sommaren har varit en sådan där bra,...

Av carin johansson - 2 maj 2017 09:30

... så länge jag lever... Jaa, jag tror faktiskt det! I torsdags morse ringer min goa vän Lotta... -Har ni något planerat till Valborg? Och vi hade faktiskt inga särsklida planer... -Vill ni hänga med till Haverdal för att galoppera på stranden??? Ni...

Av carin johansson - 6 april 2017 11:33


... till det yttersta... Kan man ibland hamna i funderingar kring livets mening...   Denna sista veckan, har mentalt varit en pröving... Kantad av nattsvart, outgrundlig sorg...   I söndags skedde en fruktansvärd olycka, där 52 ungdomar i frå...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10 11
12
13 14
15
16
17 18 19 20 21 22
23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<<
Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ carin i finabo med Blogkeen
Följ carin i finabo med Bloglovin'

mail


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se